İnanmak isteyemiyorum olamaz diyorum. Daha çok erken şimdi değil be diyorum. Ama 2 bilinçsiz kaprisli insanın saçma sapan bir kavgası yüzünden böyle değerli birini bu şekilde kaybetmek çok koyuyor be insana...
İnanmak isteyemiyorum olamaz diyorum. Daha çok erken şimdi değil be diyorum. Ama 2 bilinçsiz kaprisli insanın saçma sapan bir kavgası yüzünden böyle değerli birini bu şekilde kaybetmek çok koyuyor be insana...
Bilmiyorum, akşam iş dönüşü motoruma binip binemeyeceğimi? Korkumdan değil, Usta'yı hatırlayıp dikkatimi toplayamayacağım için. Hani bir yakınınız vefat ettiğinde, örneğin yaşadığı eve girmek istemezsiniz ya, onun orda olmadığını görüp tekrar üzülmemek için, işte ben de ondan çekiniyorum, uzun bir süre kontağı her açışımda O'nun yokluğu içimi ''cızz'' ettirecek.
Ölüm her türlü var, bunun farkındayız, ama böyle olmamalıydı be...
Allah rahmet eylesin. Ne yazık ki dünya böyle. Yetişmiş insanlar dünyayı değiştirirken , bazılarının elinden gelen dünya değiştirmemizi sağlamaktır.
Her şeye rağmen ve herşeyden evvel ikiteker sevdası devam edecek.
Diyecek birşey bulamadım. İçime bir üzüntü çöktü. Adam gibi adamdı. Sen çok iyi motor kullansan bile çevrede kural tanımaz şerefsiz dolu. Köprü üstünde yaya olarak nasıl gidersin. Bir anlık sinir öfke...
Ben hala inanamiyorum, yazacak sey bulamiyorum. Ondan çok fazla sey ögrendim. Ehliyet kursuna gittim ama hocam Barkin abi oldu benim. Surekli aklima not alip kursta onun dediklerini yaptim, hala da yapiyorum. Bazen sinir ederdin bazen de kahkahalara bogardin beni. Umarim cenazene katilabilirim. Mekanin cennet olsun Altin Elbiseli Adam...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Motosikleti insanlara sevdiren bir kişiydi. Çok üzüldüm.
Barkinda gittiyse motor isini dusunmek lazim, motorumu satmis yenisini arastiriyordum, kalsin istemez kuheylan gibi adam gitti pisi pisine... yemisim motoru artik hayatimdan cikariyorum...
"Sen de, sen de, sen de hepimiz öleceğiz. Önemli olan sevdiğin işi yaparken ölmek"
Scooter' ım var 40-50 km hızı geçmiyorum. Buna rağmen az tehlike atlatmıyorum. Bilinçsiz, bizi adam yerine koymayan, bizim geçmemizi beklemeden tali yoldan anayola çıkmak için önüme atlayan katil sürüleri varken motor sürmek bu ülkede azraille dans etmek gibi. Hele hele çevreyolunda araçtan inip yaya kalmak ve başkasınında canına kastetmek, yuhh ...
Kendisini videolarını izlemekten keyif alırdım. Konuyu anlatış şekli, tarzı fevkaladeydi. Yazık oldu. Allah günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun inşallah :(
Boğazımda düğümleniyor sanki 20 yıllık abim ölmüş gibi üzüldüm.Youtubeda gezinirken vs görüyorum içim burkuluyor sanki.Ama şu dersleri çıkardım. İstanbulda motosiklet sürmeyeceğim. Aralardan zaten yavaş diiyordum daha da dikkatli gideceğim.
Böyle usta bir sürücü bile vefat etmiş ise demektir ki ülkemizde motor yetenek değil şans işi... yurt dışına taşınana kadar da burda motor sürmem.
Vay be.. Motosiklete dair çoğu önemli bilgiyi videolarından eğlenerek izlediğim, canlı yayınlarını takip ettiğim mükemmel adam da gitti. Sabah uyandım ve karşıma bu haber geldi direk mesajda. Böyle bir adamın hele ki böyle motor kullanan bir adamın bu şekilde göçüp gitmesi gerçekten çok üzücü. Hepimizin ders çıkartması gerekiyor bu olaydan. Dünyanın en iyi motor kullanan adamı bile olsan böylesine saçma bir şey yüzünden ölebiliyorsun işte.
Belki yeri zamanı değildir ama, gelebilen tüm motor tutkunu ve motor camiası toplanıp Barkın abi için bir sürüş yapılması onun anısına güzel bir şey olabilir. Kim düzenler, kim gelir bilemem ama onun için böyle bir sürüş yapılırsa ilk ben gelirim. Huzur içinde yat Barkın abi..
Sanki paralel bir evrende yaşıyor gibi hissediyorum. Aslında burada yaşadığım yerde Barkın vefat etmemiş, ama bir simülasyon içinde bu olanları seyrediyor gibiyim. Bunların hepsi alternatif bir gerçeklik gibi geliyor.
Başlığı gördüğüm anda yandı içim :( Çok üzücü bir durum, motosiklet tanıtımlarını eğlenceli hale getirmek tam onun işiydi. Şimdi onun yeri boş kaldı, değer verdiğimiz bir insan daha göçtü dünyadan.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Hala kabullenebilmiş değilim. Hiçbir şekilde tanışıklığımız olmadığı halde sanki 20 yıllık abimi, hocamı kaybetmiş gibiyim. Barkın Abi motoru bırakmayı düşünenleri görseydi kesin yüzüne tükürürdü. O en sevdiği şeyi yaparken vefat etti. Ülkemizde olmayan motosiklet kültürünün öncülerinden oldu ve bizlere bu kültürü ilerletmekte güzel bir rota çizdi. Bizim yapmamız gereken de bize çizdiği bu rotayı takip etmek ve daha ileriye götürmek olmalıdır.
Birkaç gün sonra uzun yol yapacaktım.....YİNE YAPACAĞIM.
Barkın Bayoğlu bu iki tekerlekli aleti sevdirmek ve insanları bilinçlendirmek için ömrünü verdi.
Motosiklete binmekten vazgeçmemiz isteyeceği son şey olurdu diye düşünüyorum.
O yüzden sürün arkadaşlar.....
Barkın Bayoğlu'nun anısını yaşatmanın en iyi yolu bu.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Tüm motosiklet kullanıcıları olarak çok şey borçlu olduğumuz insan. Ben anlattıklarını zaten biliyordum diyenler bile ona saygı duymalı. Çünkü motosiklet bilincinin oluşmasında çok büyük emeği var.
Motosikleti birakmayi dusunmuyorum. Barkın abide biliyordu ölebilecegini ama o "sevdigim işi yaparken ölmek..." dedi. Hepimiz öleceginiz. Kendi adima inaniyorum ki motosikleti biraktim diye ömrüm uzamayacak, herkesin bir vakti zamani var ve bende bu zaman içinde sevdiğim şeyi yapacağim. Barkın abiden çok şey öğrendik. Başımız sagolsun tekrar.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)