Haklısınız
Haklısınız
Kesinlikle. Barkın abinin yolundan gitmeliyiz, bıraktığı mirası taşımalıyız. Öyle motoru bırakmak yakışmaz bize. Sonuna kadar süreceğiz.
bırakanlara bırakmayı düşünenlere saygı duyarım çünkü ülke yetersiz
Vefatı ile ilgili ayrıntıları video ve resimlerini çok göremedik, merak ediyoruz bilen eden varmı?
Bence Barkın Bayoğlu öleceğini hissetmiş.
Bugün dünyanın gördüğü en kurak ve ıssız gün
Aklım ermez bu beynin tutsaklığına
Karşı konmaz mesafeler
Bizi böyle bağlayan
Çıkarsan kabuğundan devran döner
Gün doğmadan
Neler doğar.
Efsane albümün efsane nakaratı.
Yozlaşmış beyinlere yazılan bir parça.AEA'nın ölümü ile de inanılmaz uyuşan bir nakarat.1.Özellikle dize özellikle merhuma,gerisi motoru bırakmaya çalışanlara ithaf ediyorum.
guzel kardesım karar senın kararın fakat lutfen bu sekılde dusunme.. eger egıtım alırsan ve ekıpmanını gıyersen kendıne guvenın artar bende yıllardır kullanıyorum motosıklet ama bu barkının basına gelen olay tıpkı otomobılle duz yolda gıderken karsı serıttten bı aracın vırajı alamayıp senın aracına onden gırıp hayatını bıtırmesı kadar trajedıktır.. ve kazayı yapması yaya hatası arac hatası deıl ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
aynı fıkırdeyım.. bazı vıdeolarda ter yone gırıp gazlayan vardı.. onlar gıbılerıne bısey olmayıp bole adamların basına bu ıslerın gelmesıne cok kızıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------
her kelımesıne her harfıne kalıbımı basarım soyledıklerının.. cok haklısın..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)