radara yakalanma cezası forumda okudumda 130 la giden çok ve tramway yolunu kullandığınız için ceza alan varmı
radara yakalanma cezası forumda okudumda 130 la giden çok ve tramway yolunu kullandığınız için ceza alan varmı
Antalya'da hiç ceza yemedim
İkisini de hiç yemedim.tramvay yolunda polis görse dahi bir şey demiyor.
Tramvay yolundan gittiğim için ceza yedim.ceza,oradan geçerkenki fotoğrafınızla beraber geliyor.
Aylardır hemen hemen her gün tramvay yolundan geçiyorum 1 kere bile ceza gelmedi, gelmese bari.
türkiyedeki bütün tramwatylardan bahsettim sizler hangi şehirdeki tramwaydan bahsediyorsunuz biri ceza almış biri almamış ülkem acayip ya
Belki cezası vardır, yasaktır ama bir şey demiyorlar.herkes giriyor, hatta yunuslarla falan yanyana geçiyoruz bir şey demiyorlar.ceza yiyen arkadaş, hangi şehirde yedin acaba merak ettim
2013 de tramvay yoluna pusan yunuslar ceza yazmıştı, o günün haricinde hiç çevirmedir, cezadır görmedim duymadım. millet hışır hışır yunusların önünde sürüyo, bazen kasksızlar geçiyor ama emir gelmedikçe yunuslar kılını kıpırdatmıyolar .
istanbulda tramvay yolunda iki tane kameradan bir tane çevirmeden toplam üç ceza yedim
İstanbul için Beyazıt - Sultanahmet arası ceza geliyor, bazen de Ayasofya önünde ekipler durdurup yapıştırıyorlar cezayı hiç dinlemeden.
Yolda tüm gün vızır vızır gelip geçen dağıtıcı motorlar ve taksiler nasıl bu işin dışında kalıyorlar bilmiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)