Ya bırakın hepimiz trolüz. Dün konu açtım ciddi yardıma ihtiyacım var idi. Sadece fikir sordum sadece bir kişi cevap verdi. Nerde bir trol var hepimiz orada yazmaya bayılıyoruz.
Asıl troll biziz. Yazık bize.
Ya bırakın hepimiz trolüz. Dün konu açtım ciddi yardıma ihtiyacım var idi. Sadece fikir sordum sadece bir kişi cevap verdi. Nerde bir trol var hepimiz orada yazmaya bayılıyoruz.
Asıl troll biziz. Yazık bize.
içimizde bazıları yeterki trol gelsinde makara yapalım diye sabırsızlanan var trollük yapmak istemeyen ama adam motor konusunda hiç bir şey bilmiyor soruyor hemen trol muamelesi ne oluyor sonra adam bi basıyo küfürü bedduayı ve motordan soğuyor olmaz insan olan böyle yapmaz
Hepimiz üzgünüz diyoruz, abimizi kaybettik diyoruz şu günde bile iş başındalar daha ne olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------
[IMG][/IMG]
Hiç bir muhabbetim olmamasına rağmen bana bu şekilde mesaj gönderme cesaretini bulabiliyorsun.Şunu şuraya paylaşayım da belki kendinden utanırsın.
Eskilerin ne kıymetini bildiyseniz...
firmaların tuttukları trollerden nefret ediyorum, bu adamlar sadece aynı firmanın çıkardığı modellere yazıyor, motorları yok, iyidir hoştur hayırlı olsun vs diyorlar, forumun seviyesini düşürüyorlar, onların yazdıkları yere bende artık yazmıyorum...
ben çok mankafayım galiba, saçmalayan gördümmü direk görmezden geliyorum, trol mizaha zerre tahammül edemiyorum. bir ara hadi saçmalayalım tadında birkaç şey yazacak oldum. onu da beceremedim.
öküz geldim öküz gidicem bu çapsız dünyadan.
Ben forumda yeniyim ama 20 yıllık "hayat tecrübem" ile şunu diyebilirim ki troll yerinde trolldür.
troll de (trolde neyse) olsa aynı foruma yazıyoruz. ortak noktamız belki de sadece bir, iki teker belli ki.. geçen zaman onu da olgunlaştırır bizi olgunlaştırdığı gibi
Eskiden daha teknik, öğretici, bilgilendirici konular oluyordu mesela ilmek ilmek işlenmiş gezi yazıları vs. şimdi internet çağında yetişip google'a sormayı bilmeyen insanlar türedi. Son bir iki yıldır açılan konuları vs. konunun altındaki üye nicklerine bakıyorum sadece bildiğim önceden defalarca postlarını okuduğum insanların yazılarını okuyup geçiyorum. İster istemez bir filtreleme oluştu. Kendim uzaktan takip ediyor olsamda eski tanıdığım üyelerin yorum ve konularını gördüğümde hoşuma gidiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)