YAMAHA MT-25 IRC LASTİK İLE PANİK FREN
YAMAHA MT-25 IRC LASTİK İLE PANİK FREN
allah korumus..
hele yanlardaki bariyer tam giyotin!
motosikleti trafikte adam saymayanin teee..!
Milletimizin şu ışıkta bir araba öne geçmek için şerit değiştirmeyi, ışığın son anlarında gaz kökleyip geçmeye çalışmayı, yaya geçidi yerine yoldan geçmeyi, düz yol dururken saçma sapan yerlerden yürümeyi kar sanmasından oluyor hep bunlar.
Yoğun trafikte sağ şerit ilerliyor diye sağa geçmeye çalışıp, biraz sonra tekrar aynı şey olunca sol şeride burnunu sokan zihniyet işte. Hayır ne oldu yani birkaç saniye kazandın. Gittin az ileride durdun. Veya bu adam için şimdi kar güya bu.
Hayır duramasan "Motosiklet terörü can aldı." kafasında aptal aptal dolanırlar oralarda.
İşte tam bu anda inip bi güzel dövcenki deşarj olcan.
Yoksa içine at at nereye kadar.
Abi yurdum insanının özeti gibi.. Geçmiş olsun.
Savanah'ta sürüden ayrılmış şaşkın bir geyik gibi amcam kıyamam, nasıl da canı sağ kalınca sekerek uzaklaşmaya devam ediyor.
İç güdüsel yaşam döngüsü onu bugün de hayatta tutmayı başardı.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
işte bu sebepten sol baş parmak kornada, sol işaret parmağı ise selektörde gidiyor oldum...
gör-mü-yor-lar
ben de gürültülü şekilde geçiyorum, ışık saçarak geçiyorum heryerden
gözleri kör olacak ya da kulakları sağır,
zerre umurumda değil.
g gormussun sendede hata var gibi..
Motorum r25
mt25 değil videoyu youtube de denk geldi paylaştım
kornaya basacağı yerde arkasından kaçış manevrası yapıp devam etmeliydi. korna panik yaratabilir, o zaman nereye gideceğini kestiremeyip sizi daha zor duruma sokabilir..
kornaya basarken gazı kes ve frende de az bassan
Niye göz göre göre adama çarptınız?
Eğer bilerek çarpmadıysanız, motor üstünde ciddi olarak tehlikedesiniz.
Yayalar yayılıyor bu ülkede 2 karşı şeridi ayırmak için büyük beton blok koyacaksın yada kesilmez demir örgü koyacaksın. Anca bu yayalar ya alt ya üst geçidi kullanılır. Madem karşıya geçeceksin yola bak yolaaaaaa
Kamyon şöförüyüm. Mesleğin acemiliğini dayımın yanında attım. Bende böyle önüme çıkan yayaya araca filan kornaya basardım. Sonra dayım kızdı "kornaya basana kadar frene bas" dedi.
O günden beri bu nasihat aklımda. Kamyonda yada motorda kornaya basana kadar frene basarım yavaşlarım. Kornayı duyan panik yapıyor ve hata yapıyor. Hele kamyonun havalı kornasından korkup panik yapıyorlar. Gazı freni karıştıran olur. Yada yaya tökezleyip düşebilir.
Yani sonuç olarak kornaya basana kadar frene basıyoruz. Kaza yaptıktan sonra suçun o adamda olması bişeyi değiştirmiyor.
Evet arkadasimiz gercekten cok gec farketmis. En ilginci gec kaldigi halde once frene degil kornaya basmasi. Oldukca panik bir durum olmus.
Dedikleri gibi belki erken farkedip lastikleri kilitlemeden kombine frenle yavaslayip sola acilsa arkasindan da gecebilirdi.
Bir de herkes inceleme videosu falan ceker oldu. Su kadar basit hatalari yapan adam millete ne anlatacak merak ediyorum.
Gezi videosu olur, tanitim videosu olur hepsine varim ama inceleme falan bu arkadaslarin boyunu asiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)