Alaşehire giren Tenereli abi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Tenereli gören masum alaşehirli
-
voljjn adlı üyeden alıntı
Tenereli gören masum alaşehirli
Daha önce tenere gördüm, alaşehirde görmedim.
-
Geçen pazar ben de Alaşehir'den geçtim. Hiç benim için başlık açmadınız valla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
İlla Tenere'ye mi binecez yani 😊
-
agris adlı üyeden alıntı
Geçen pazar ben de Alaşehir'den geçtim. Hiç benim için başlık açmadınız valla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
İlla Tenere'ye mi binecez yani
Olur mu öyle şey rast gelmemişizdir bir daha düşerse yolunuz uğrayın bu sıcakta bile rüzgardan ayakta zor durulan üzüm bağlarının arasında bi mangal keyfi yaparız kapım her zaman hepinize açık
-
Hocam bajajla da gelsek olur mu :D
-
alasehirli adlı üyeden alıntı
Olur mu öyle şey rast gelmemişizdir bir daha düşerse yolunuz uğrayın bu sıcakta bile rüzgardan ayakta zor durulan üzüm bağlarının arasında bi mangal keyfi yaparız kapım her zaman hepinize açık
Teşekkür ederim samimiyetiniz için 😊
-
alp010 adlı üyeden alıntı
Hocam bajajla da gelsek olur mu :D
Olmaz mı ya buyrun gelin
-
alasehirli adlı üyeden alıntı
Bugün 20:30 da Alaşehir girişinde karşılaştığım 2 motorcu abi eğer burdaysanız
Daha önce görmedim yenisiniz galiba
dikkat edin her an bir aradan araba fırlayabilir uzun yoldan geliyordunuz sanırım Allah kaza bela vermesin bi ihtiyacınız olursa özelden yazınız iyi gezmeler
Ha bu arada şaşırmayın kaskla gezen olmaz pek burda ben hariç bir de polis çevirmesin diye 15TL'lik kasklar(!) ile dolaşan amcalar dışında
Bir nokta koy, virgül koy, kaça kadar okudun ;)
-
24 Temmuz 2017, 12:10
R25'le o kadar geldim Alaşehir'e.Bana başlık açılmadı malesef.Kırıldım
-
24 Temmuz 2017, 12:22
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Bir nokta koy, virgül koy, kaça kadar okudun ;)
Telefondan giriş yapıyorum nokta ve virgül kşavyenin ayrı bölümünde kusura bakmayın
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Keoma adlı üyeden alıntı
R25'le o kadar geldim Alaşehir'e.Bana başlık açılmadı malesef.Kırıldım
Demiştim hiç tenere alaşehirde görmediğimden açtım başlığı bir daha uğrarsanız ulaşın bana mutlaka.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)