Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bağlanan motora ne olur

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ben motor sürücüsü değilim B sınıfı ehliyetim var. Bu akşam emanet bi motorla kasksız giderken yığınla motor durduran bi çevirmeye denk geldim ve beni de durdurdu. Anlamadığım nokta şu, ehliyetimi sordu araba ehliyetim var dedim ve ondan sonra hiçbir diyaloğumuz olmadı. Ne bir kimlik ne bir ruhsat aldı. Motoru da diğer motorlarla beraber çekiciye bindirince yanına gidip işlem olup olmadığını sordum bana motoru otoparktan alabileceğimi söyledi ücretini sordum 100-150 arası pek bilmiyorum dedi. Şimdi bu akşam ben tam olarak ne yaşadım ve ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? (Foruma bu soruyu sormak için kaydoldum, konuyu yanlış yere açtıysam affola.)

Edit: motorun muaynesi var ama sigortası yok diye biliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    Büyük ihtimal insaflı bir polis abiye denk gelip 3500tl ceza yemekten yirtmişsiniz.
    Nereye çekildiğini öğrenip ehliyeti olan birisiyle gidip teslim alabilirsiniz

ousi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC700X
    Şöyle bir durum var sigortası olmayan araçları sigorta yapana kadar teslim etmiyorlar diye biliyorum. Eğer işlem sigortasızlıktan yapıldıysa tabii.

İlgilenip cevapladığınız için teşekkür ederim. Bilen birine sorduğumda plakaya sigorta cezası yazmış olabilir önce sigorta yaptırıp sonra emniyete gidip çıkış belgesi alıp gitmen gerekiyor dedi. Bense ceza kestiğini düşünmüyorum ama konuları hiç bilmediğim için benim fikrimin bi önemi yok Bu da ihtimaller dahilinde sigorta cezası olayı?

ousi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC700X
    En kısa zamanda bunu halletmeye çalış. Sigortasız gezme cezası pek büyük mevla değil diye biliyorum ama otopark ücretlerinde uçuk davranıyorlar. Eğer sigorta yüksek çıkarsa son sigorta ücretleri ne oldu bilmiyorum. Sigortayı yaptır aracı başkasının üstüne al 110 lira bir ücreti var sonra gidip sigortadan kullanmadığın gün parasını geri alabilirsin. Tabi ne kadarını verirler onu önce sigortacıyla bir konuş )

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Fünyeyle patlatıyorlar
    Sj's bunu beğendi.

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Otopark sahipleri seni arıyor 3-5 sene sonra (motorunu satamazlar ise tabi) sana bi üç beş bin lira borç çıkarıyor..Umarım anlamışsındır..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fünyeyle patlatıyorlar
    Çok iyiydi bu çok

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fünyeyle patlatıyorlar
    Bunu yapmak zorunda değilsin.

bindiregandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Trafiğe çıkış evrakları tamamlanıncaya kadar güneşin alnında, tozlu, rüzgarlı bir alanda ıslak vaziyette çürümeye terkediliyor. Acele etmezseniz parçaları da zamanla eksilir. Hatta şu an bile aynası kırılmış, gövdesi çizilmiştir.

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı Alonedark93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunu yapmak zorunda değilsin.
    Troll Moderator alımı için başvurdum
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)