Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İSTANBULDA KAZA 2 ŞEHİT

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    Yunus kardeşlerimiz kaza yapmış.Bariyerlerı tekrar suçlamali miyiz bilmiyorum. Allah rahmet eylesin.

http://m.hurriyet.com.tr/istanbulda-...62017-40528140

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Allah rahmet eylesin
    Motorcular bariyerler kalksın dedi kalkmadı Polis kaza yaptı bütün bariyerleri kaldırırlar şimdi

Ailelerine sabırlar dilerim.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Olay sırasında oradaydım, kazaya şahit olmadım ama konu bariyere çarpma davası değildi bence. Bir servis minibüsü vardı olay yeri çemberi içerisinde.

Motosikleti
    Honda CBR650F 2017
    Alıntı gökay77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah rahmet eylesin
    Motorcular bariyerler kalksın dedi kalkmadı Polis kaza yaptı bütün bariyerleri kaldırırlar şimdi
    Bu işin içindeki biri olarak söylüyorum, polis yani memur yukarıdan kimsenin umrunda değil. Nasıl olsa bir tane daha var mantığıyla hareket ediliyor. Bu söylediğin belki bir savcı hakim yada hükümet yetkilisi olsa işte o zaman herşey değişirdi.

rebirth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2 polis memuru kazada hayatını kaybetti diye bariyer kaldırmazlar gençler, çok ümitlenmeyin. Daha birkaç ay önce bakanın biri, bir ilimizde hayatını kaybeden polis memurunun arkadaşlarına 'inşallah siz de şehit olursunuz' demişti. Gelip şimdi bunu da savunanlar çıkar da, kafalar bu yani, çok ümitlenmeyin diye diyorum. Onu da süslemeyi biliyorlar.

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Yine bariyer ayağı değil mi... Bizde onlardan çok var nasılsa

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bugun bizim dukkanda bahsi gecti. Konu medeniyette bitiyor. Belki yunuslar sagdan cok hizli gidiyorlardi otomobil/o beyaz jip onlari farkedemeyecek kadar hizliydilar ve olan oldu ya da o arac dengesiz bir hareket yapti.

Dunyanin hic bir yerinde bir aracin sagdan gecilebilecegi yazmaz. Sagdaysan en sagdakinden daha yavas olmak durumundasin. Soldaysan da ozellikle motosikletliysen diger butun araclar sana yol vermek durumunda. Tabi bizde bu anlattigim seyler falan sacma gelir kulaga. Bariyer mariyer falan bunlara gelene kadar daha bi ton mevzu var o kazada.

Bu akla ve medeniyete erisene kadar daha cok boyle haber okuyacagiz.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Allah rahmet eylesin.

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.

Yok hacılar bariyer falan yok bi servis aracı ile başka bi araç var isin içinde dun facede de gördüm ben bu haberi.Asil berbat olan sey kaskin haliydi.Bembeyaz olan kask olmuş sana kıpkırmızı kan ve ortadan iki ayrılmış.

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dunyanin hic bir yerinde bir aracin sagdan gecilebilecegi yazmaz. Sagdaysan en sagdakinden daha yavas olmak durumundasin. Soldaysan da ozellikle motosikletliysen diger butun araclar sana yol vermek durumunda.
    Bilgi yanlış.
    Herkes şeridinden gider. Sağa da sola da hamle yapmadan önce kontrolle yükümlüdür.
    Özellikle Abd de sollama diye bişey yoktur.
    6 şeritli yolda herkes şeridinde gider uygun tarafı kontrol edip geçer. Sollama şart değildir.
    Sağ şeritteki araç emniyet şeridine geçmeden önce orayı kontrolle yükümlüdür. Ambulans gelir, polis gelir, itfaiye gelir.
    Medeniyet ise bize çok uzak bir kelime.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)