Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhabalar Criuser Tarzı Yardımcı Olabilecekleri İçeri Bekliyorum :)

REKLAM ALANI

16 yaşında A1 Ehliyet Aldım yaşım 18,5 A2 Ehliyet Alıyorum.

İlk Motorum Scooter`dı.

Honda Cb 125 e aldım ama tarzım olmadığı için sattım Cruise/chopper Tarz Almayı Düşünüyorum. 4.000TL - 5.000TL Arası Yardımcı Olabilcek Varsa Konu Linki Bırakabilirmisiniz. Mondial MCT 250 alcaktım forumda çoğu kişi memnun olmadığını görünce vazgeçtim.

Uzun Yol Yapabilcek Motosiklet 250cc. Çok Sorun Çıkartmıcak Aşırı Uçuk Fiyatlı Markalar Vermezseniz Sevinirim.

İyi Forumlar Diliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    eski kasa gv 250 bakabilrsin 6 civarı olur ama o bütçeyle 250cc çok zor hocam mct250 dediğiniz motorda 250 performansı olduğunu düşünmüyorum zaten bütçeyi biraz artırabilirsiniz. Superlight200 felan da var ama 250cc sınıfında değil. gv250 daha sorunsuz geliyor bana

gv 250 6-7bin tl 50bin km var km si korkutuyor insanı bide ilk cruiserim olcağından biraz endişeleniyorum.

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    Alıntı Freal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gv 250 6-7bin tl 50bin km var km si korkutuyor insanı bide ilk cruiserim olcağından biraz endişeleniyorum.
    kmye çok takılmayın cruiser tipi motosikletlere apaciler pek yaklaşmadiği için lastik yakma, motor bağıttırma, yanlama vs durumlar pek olmaz. Bakımları da zamanında yapıldıysa, bakımları servis kayıtlıysa, satan kişinin de eli yüzü düzgünse rahatlıkla alınır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)