Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İlk motorum ne olamlı tavsiyelerinize ihtiyacım var!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    -
    hero hunk mutlaka lıstenızde olsun ve bayıde yakında gorun derım,çin malı degıl,hala dunyanın en cok motor ureten fırması,5 yıl garantısı var,kurye motoru gıbı tıpı yok,baslangıc ıcın ıdeal ama 5000-10000 km sonra daha uzaklara gıtmek ıstedıgınızde gucsuz kalmayacak fıyatına gore on arka dısk avantajı olan mantıklı bır motordur.

ekıpmana 2500 den az vermeyın motor her zaman degısır satılır alınır ama ekıpman sızı bır sonrakı motordada goturur,bır kere alıp tam almak lazım,9000e motor kalan 1000e ekıpman toplama yanlısına dusmeyın derım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Rx3i evo diyesim geldi. Çinli ama olsun. Bence en güzel çinli o.

Motosikleti
    Mondial Mc Roadracer 125 ve R6
    Al NS 150 her işini görür.
    NS 200 alırsan ekipmana paran yetmeyebilir.
    Sen bence NS 150 al ekipmana da bol bol para kalır. Canını da düşün.

Simdi o ehliyet gore değişir. Malum işin iyice çetrefilli bir yeri ehliyet.Cc bilmem ama bg te gore kullanabiliyoruz artik motosikletleri. Eğer A2 sahibiysen sana tavsiyem öncelikle hic tecrübenin yoksa şayet bir scooter alman,ki muhtemelen düşeceksin,ha neden illa duseyim belki düşmem dersen de o zaman,sen yolu,akan trafiği bilmediğin için motosiklet üzerinde,biri gelir yandan,arkadan vurur ki inşallah böyle bir şey yaşamazsın düşersin.Yani diyorum ki dusersen makinaya yazık olmasın. Ha yok az biraz tecrübe sahibiyim,idare ederim dersen Cbf 150 tavsiye ederim.Ama ben olsam en az bi 10000 km kadar dandik bir motosiklet kullanır en azından biraz tecrübe sahibi olurum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tvs Rtr 200
    Haojue 150-9

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Alıntı *Heka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hala YBR ve CBF öneriyorsunuz. Bitti o modellerin devri.
    Alternatif ve bir o kadar sağlam kendini kanıtlamış bir sürü model var.

Houje HJ150-9
    Hero Hunk
    Lifan EM150L
    Lifan KP150

Belirttiğim modelleri kullanmayanlar bok atmaya başlayacaklardır.
    dostum sana belirli konularda katılıyorum nedir o dersen uzun süredir piyasada olan eski dizayn motor diyebiliriz ybr ve cbf'e. kullanmadım amacım saydığın motorlara mok atmakta değil. iyi veya kötü demeyeceğim ama servisleri bisikletçiden bozma. ayrıca distribütörleri kendi bünyesinde değil. hondanın distribütörü honda türkiye yamahanınki keza öyle. hyosung kullanıcısıyım bu distribütör ve bisikletçiden bozma servisten çok çektim. moturumun garantisi devam ederken distribütör değişti. bir sorun çıktığında yeni distribütör motoru benden almadın aldığın yere git derken eski distribütör ben hyonun distribütörü değilim distribütör orda diyordu. keza her distribütör değişiminde bir ton yedek parça sıkıntısı çektim.
    gelelim servislere çoğu bisikletçiden bozma. bir dönem iş için izmir aliağaya taşındım. motorun bakım zamanı geldi servisine götürdüm adam kaptan kirk'ün gemisi atılgan gelmiş gibi bakıyor.

benzer durumların saydığın motosikletlerin başına gelme ihtimalide hyodan az değil.

1.80 boy 85 kiloyum motor biraz kemikli gözüksün istiyorum, altımda sırıtan motora binmek istemem çok şey istiyorumda maddiyat kısıtlıyor beni :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------

Size katılıyorum şöyle katılıyorum tecrübe konusunda, lakin ben dandik bir motora binersem dalga konusu olurum eşe dosta yasonun gezdiği motora bak olur olay o yüzden biraz kemikli birazda yakışıklı motor istiyorum o yüzden ns200 bana çok cazip geliyor, akarını kokarını bilmem tabi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------

Bu konu başlığı altında bir çok kişi bana bu motoru önerdi bunlardan biride sizsiniz. Yakın bir yerde deneme sürüşü yapabileceğim bir bayi varsa mutlaka kullanacağım

Kronik sorunlarından bahsediliyor sizin motorunuzda bir problem varmı ?

Ekipmanlarına harcadığın paradan kısma. İleride ne tarz sürmek istiyorsun onu belirle ve ona göre ekipman al. Enduro kullanacaksan ona göre kask ve mont , spor motosiklet kullanacaksan ona göre kask ve mont ve çizme vs. Yazlık ve kışlık olarak 2 adet mont alacaksın. Sırt koruması ve çizmeyi ihmal etme. ilk motorunu belki 5bin km kullanıp satacaksın ama ekipmanların senle kalacak (onları da satmazsan).

Başlangıç için 4bin km cbf150 kullanmıştım tavsiye ederim. Gri bir tane bul ve üstündeki stickerları sök daha sade ve şık duruyor. Ucuza alır zarar etmeden kolayca elinden çıkartırsın. İkinci motor olarak 2014 model cbr250r almıştım. Eğer SS veya sport touringle devam edeceksen bu motoru da alıp bir 8-10bin km kadar kullanmanı tavsiye ederim. İleride enduro kullanmak istiyorum dersen crf250 2. motor olarak iyi bir seçim olur.

Mutlaka eğitim için bütçe ayır. Hayırlı olsun.

Teşekkürler hocam, ben motoru alıp hemen satmayı düşünmüyorum iyice öğrenip Tekirdağdan istanbula yalova gidebileceğim su soğutmalı bir motor istiyorum o yüzden aklım bajaj pulsar ns 200 e kayıyor.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler