600 cc motor aldım tavisyeler
Reklamlar
-
arkadaşlar 2 gün önce konu açmıştım alacağım diye 40-50 yorum geldi bir iki tanesi adam gibiydi. ciddiye pek alınmadım ama aldım bugün motorumu şuan 30 km de. gayet güzel tehlikesiz sürüyorum motorumu.Artık aldım bu günden sonra bilmem gereken farklı şeyler var mı ?
Reklamlar
-
600 cc hangi markanın modeli hocam? yeni mi çıktı?
-
wing41 adlı üyeden alıntı
600 cc hangi markanın modeli hocam? yeni mi çıktı?
Cbr 600 rr
-
Oncelikle hayirli olsun kazasiz belasiz suruslerin olsun. Bende o "adam gibi gormedigin" kesimdeyim. Hala daha zor tutuyorum kendimi irmik helvasi tarifi vermemek icin ama yine de hayirli olsun umarim biz haksiz çıkarız da sen mutlu olursun. Oteki turlu biz uzulecegiz.
-
Umarızki bir bilginozi vakası daha olmaz.
Kazasız belasız sürüşler.
-
Hayırlı olsun, bende pazartesi aldığım 2015 model 600rr ilk defa bugün binebildim. Sanırım 2-3 ay kadar 6-7 bin deviri aşmadan kullanıp birbirimizi tanıyacağız. Eğitimlere tam gaz devam elbette . Bundan önce 1.5 yıl kadar 125r kullandım, bugüne kadarda 1.5 yıldır motor üstüne çıkmamıştım. Azıcık popoyu ısıttı alet. Her zaman tam ekipman giyiyoruz, gaza gelmiyoruz.
Özelden numara bırakın konuşalım tartışalım iki yeni 600rr sahibi
-
Lan gerçekten aldıysan helal olsun sana.
Niye mi?
40 tane konu açıp hala motor alamayan tipler var..
Depo full
2017 600rr
Telefon ıpone 6
Plakada özel
Allah bereket versin.
-
Öncelikle hayırlı olsun.
Benim vereceğim tavsiye lastik modelini bilmiyorum ama fabrikasyon lastikler genelde berbat olduğundan lastikleri değiştirmen olabilir.
Kazasız belasız.
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Lan gerçekten aldıysan helal olsun sana.
Niye mi?
40 tane konu açıp hala motor alamayan tipler var..
Depo full
2017 600rr
Telefon ıpone 6
Plakada özel
Allah bereket versin.
Burada bana laf çarpıyor ))
Motosikletin gidebildiği kadar değil, senin sürebildiğin kadardır yol..
Herkes sürücü olabilir ama herkes şoför olamaz. (Babamın sözü)
-
20 Temmuz 2017, 23:02
Teşekkürler güzel yorumlarınız için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
sailor33 adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun.
Benim vereceğim tavsiye lastik modelini bilmiyorum ama fabrikasyon lastikler genelde berbat olduğundan lastikleri değiştirmen olabilir.
Kazasız belasız.
Dunlop'un lastiği var üstünde ben sordum honda çalışana iyi dedi
-
20 Temmuz 2017, 23:03
-
20 Temmuz 2017, 23:05
Hubalahubhub adlı üyeden alıntı
Oncelikle hayirli olsun kazasiz belasiz suruslerin olsun. Bende o "adam gibi gormedigin" kesimdeyim. Hala daha zor tutuyorum kendimi irmik helvasi tarifi vermemek icin ama yine de hayirli olsun umarim biz haksiz çıkarız da sen mutlu olursun. Oteki turlu biz uzulecegiz.
valla ben şuanda çok dikkatli ve yavaş kullanıyprum. 6 deviri olabildiğince geçmeden
-
20 Temmuz 2017, 23:09
-
20 Temmuz 2017, 23:32
Benim verebileceğim tek tavsiye dikkatli olman yönünde. Ben uzun zamandır ss kullanıyordum. Yaklaşık 1 ay önce bıraktım ss kullanmayı ve Africa Twin aldım.
Neden dersen tehlikeli olduğundan derim.
Ss kullanımına karşı değilim ama. Belki ben de dönerim bilmiyorum ama bu makinalarda yavaş giderim siyen yalan söyler.
Kazasız belasız sürüşler.
-
20 Temmuz 2017, 23:37
jimilu adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, bende pazartesi aldığım 2015 model 600rr ilk defa bugün binebildim. Sanırım 2-3 ay kadar 6-7 bin deviri aşmadan kullanıp birbirimizi tanıyacağız. Eğitimlere tam gaz devam elbette
. Bundan önce 1.5 yıl kadar 125r kullandım, bugüne kadarda 1.5 yıldır motor üstüne çıkmamıştım. Azıcık popoyu ısıttı alet. Her zaman tam ekipman giyiyoruz, gaza gelmiyoruz.
Özelden numara bırakın konuşalım tartışalım iki yeni 600rr sahibi
Helal olsun, bilinçli kullanıcı, kazasız belasız sürüşler..
-
20 Temmuz 2017, 23:43
Şikirokko heykelini yapsalar orana beton yetmez.
-
20 Temmuz 2017, 23:50
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu da bize kapak olsun
-
21 Temmuz 2017, 00:06
-
21 Temmuz 2017, 00:11
Kardeş kırmızılarda beklerken etrafına dalma ve motoru boşa atma, bi panikle önü dikersin havaya sonra bi 5-6 bin daha masraf açarsın başına
-
21 Temmuz 2017, 00:54
hayırlı olsun çok güzel motor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)