Bunun bir benzeri benim. İlk motorum Yamaha XV950 daha once kardesimin pulsar marka motoruna bir kac defa bindim. Total tecrubem ehliyet sinavi dahil 200 km yoktu. Bir gaz motoru aldigimda calistirmaya bile korkuyodum ne halt yedim diye dusunmeye basladim. Egitime de gitmemistim tek avantajim cok fazla video dokuman sayesinde yuksek teorik bilgiye sahip olmamdi ve git gide azalan ben her haltin ustesinden gelirim egosu. Kardesim sayesinde trafige de kapali alanda biraz hakimiyet kazandim. Ilk defa trafige ciktigimda ara sokakta panik frenle motorunu yatirdim. (Teori pratik olmadan hic bir halta yaramiyormus) 1 sene gecti motoru alali suan 17.000 km oldu. Suan motor ustunde hakimiyetim yeterli ama geriye donup baktigimda tek bildigim sansli oldugum. Benim arkadasa nacizane tavsiyem kesinlikle gaza gelmemesi ve bilmedigini, her zaman ogrenecek birseyler oldugunu kabul etmesi. 600rr xv950 den cok cok daha tehlikeli bir makina. Mucadeleni kendinle yap. Hedefin iyi bildigin bir viraji daha guzel donmek olsun. Yanindan hizlica gecen bir sehir apacisine gununu gostermek degil.
Yakışır baboş, maddiyat el veriyorsa 1 gün bekleme.[/QUOTE]
valla aklım da var baya baya merak sardım ama seneye falan anca once hanımın ıstedıgı mekanı acalım hele sonrası gelır kısmetse . ıste o zaman senın basını cok agrıtacam gıbı
hayırlı olsunda motor hıc sıfıra benzemıyor aksıne eskı model motosıkletle gıbı yenılerın gostergesı felan boyle yamuk yumuk mu ?
İlk okul bebelerinin bile polyanayı bildiğini düşünürdüm, öyle değilmiş. Sanırım klasik/kaliteli kitaplar okunmuyor artık.
Not: İlk mesajı alıntıladım, dikkat çekmesi gereken yeri kırmızı ile işaretledim.
Not2: Bir şekilde uzun yazıların arasına inceden laf yerleştirmek pek hoş bi davranış değil. Karışıklık çıkmaması için, alıntı yaparak muhattabını belirtmen daha doğru olur.
Tüm mesajlar içkili olarak yazılmaktadır. Hoşunuza gitmediyse göz ardı edin.
Kazasız belasız motorunu kullan diyecektim ki kaza yapmışsın geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)