Üstadlardan düşük bütçeli naked/commuter/cross önerileri bekliyorum
Reklamlar
-
Merhaba motosiklet.net üyeleri. 11 senelik scooter kullanıcısı olarak artık vitesli ve düşük bütçeli bir başlangıç motoruna geçmek istiyorum.Ufak tefek araştırmalarım sonucunda kendi tarzıma uygun bir kaç motosiklet buldum ancak çok fazla bilgim olmadığı için sizlere danışıyorum.
Motosikletten beklentilerim :
1-En az 125 en fazla 200 cc
2-Yedek parçası kolay bulunabilir olması.
3-Az da olsa sürüş keyfi vermesi.
4-150-200 km lik yolalrda beni yormaması.5-BÜTÇE OLARAK EN AZ 2.500- EN FAZLA 6000 TL OLACAK ŞEKİLDE.önerilerinizi b ekliyorum arkadaşlar.2. el veya sıfır olması önemli değil. Teşekkürler.[/I]
Reklamlar
-
Motosikletin gidebildiği kadar değil, senin sürebildiğin kadardır yol..
Herkes sürücü olabilir ama herkes şoför olamaz. (Babamın sözü)
-
yorum için teşekkürler , CBF 150 nin hangi model aralığını önerirsiniz acaba ?
-
CBF 150 almayın. Hem yağ yakar hemde ampül keser.
YBR 125 işinizi fazlasıyla görür. Ömürlüktür ve ikinci eli de boldur
-
Yorum için teşekkürler. Yamaha YBR 125 için hangi yıl modelini önerirsiniz ? ESD olması bir şeyi farkettirir mi ? Teşekkürler.
-
drunkestein adlı üyeden alıntı
Yorum için teşekkürler. Yamaha YBR 125 için hangi yıl modelini önerirsiniz ? ESD olması bir şeyi farkettirir mi ? Teşekkürler.
Evet hem görünüm olarak hemde yakıt olarak eski kasaya göre avantajları var.
Bütçenize göre 2013-2014-2015-2016 modellere bakabilirsiniz.
-
CBF al gereksiz yere kendini üzme ybr o fiyat farkını hak etmiyor
-
Derbi Etx öneririm ben.
Firma ismini unuttum ama İtalyan firma ortaklığı mı ne vardı.
-
biraz piyasası sakin türkiyede o yüzden beni korkutuyor popüler olmayan motorlar. Yorum için teşekkürler
-
20 Temmuz 2017, 19:26
Sıfır km Haouje Da 135S tavsiye ederim. 4700tl satın alabilirsiniz.
-
20 Temmuz 2017, 19:43
pinkcrow7 adlı üyeden alıntı
Sıfır km Haouje Da 135S tavsiye ederim. 4700tl satın alabilirsiniz.
Biraz araştırdım Suzuki üretiyor falan yazıyor doğru mudur acaba ? Siz kullanıyor musunuz ? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşşekürler.
-
20 Temmuz 2017, 20:04
Piyasa uctu,2. El alacagina 0 haouje da135s almani tavsiye ederim.
-
20 Temmuz 2017, 20:10
Zippo's adlı üyeden alıntı
Piyasa uctu,2. El alacagina 0 haouje da135s almani tavsiye ederim.
aynen öyle hocam en ucuz 0 km 4.660 tl ye gördüm şu an almayı düşünüyorum.
-
20 Temmuz 2017, 20:13
Hocam ben kullanıyorum. Almadan önce çok araştırdım. Kullanıcıları ile görüştüm. Facebook ta üye oldum gruplarına. 2.el aldım. Çok memnunum . Suzuki ile bir ortaklıkları var. Ama Suzuki Haojueyi üretmiyor tam tersi Haouje Suzukinin 250cc de dahil birçok motorunun üretimini yapıyor. Haojue global sitesinden modelleri görebilirsin.Okadar araştırdım memnun kalmayanina denk gelmedim.
-
20 Temmuz 2017, 20:15
pinkcrow7 adlı üyeden alıntı
Hocam ben kullanıyorum. Almadan önce çok araştırdım. Kullanıcıları ile görüştüm. Facebook ta üye oldum gruplarına. 2.el aldım. Çok memnunum . Suzuki ile bir ortaklıkları var. Ama Suzuki Haojueyi üretmiyor tam tersi Haouje Suzukinin 250cc de dahil birçok motorunun üretimini yapıyor. Haojue global sitesinden modelleri görebilirsin.Okadar araştırdım memnun kalmayanina denk gelmedim.
çok teşekkürler sanırım bende alacağım. Uzun araştırmalar kafa patlatmalar sonucunda en mantıklısı bu geldi başlangıç olarakta ideal . Aldıktan sonra bol bol video çekimi ve tanıtım yapmayı düşünüyorum Mersin turu yapıcam bakalım. Teşekkürler.
-
21 Temmuz 2017, 15:47
Başlangıç için motor seçerken ybr de sürdüm cbf de. Cbf in konforu ybr ye göre kat kat daha üstün... bende cbf var , Manisa dan , didim e sürdüm. 200 kusur kilometre. Vallahi 1 kere mola verdim sanirsam. O da ekipmanlar sıktı bit süre sonra , 10 dk soğuk birşeyler içip devam ettim. Cbf candir cannn. 6000tl bütçeye 2.el 2015-2016 model bulabilirsiniz...
-
21 Temmuz 2017, 16:01
CBF'im var, yağ da yakmıyor ampul de kesmiyor.
Aslen bir commuter, uzun tur camı ön arka koruma demiri, sis farı ve çanta(ları) ile bir mini enduro.
Paranın yettiği en iyi CBF'i öneririm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler