Merhaba arkadaşlar chopper almayı düşünüyorum, ilk defa motor alacağım. Genelde şehir içinde arada uzun yolda kullanacağım. 4bin tl civarını karşılayabilirim. Hangi marka ve model önerirsiniz?
Merhaba arkadaşlar chopper almayı düşünüyorum, ilk defa motor alacağım. Genelde şehir içinde arada uzun yolda kullanacağım. 4bin tl civarını karşılayabilirim. Hangi marka ve model önerirsiniz?
Teşekkür ederim mondiali bilmiyordm buna bi bakayım . Superlight 200 hoşuma gidiyor ama pek o fiyatlarda bulamadm. Freedom 250 nasıl. Biraz daha pahalı gibi ama 2si arasında kalınıyormuş genelde
Pek fark etmiyor. Hangisinin tipi daha çok hoşuna gittiyse onu al hiç uğraşma.
Sonuçta o bütçe ile chopper/cruiser almaya çalışarak sadece görüntüyü umursadığını belli ediyorsun. Freedom 250 nin duruşu ve görüntüsü güzel, "chopper" sürüyormuş gibi hissettirmese de, seni sürüyormuş gibi gösterir.
Evet görüntüsü hoşuma gidiyor. Motorlarla pek fazla iyi değilim çok hızıda sevmem o yüzden chopper a yöneldim ama o fiyatlarda başka tavsiyen varsa bakmak isterim.
Dostum bak simdi çok klişe olacak ama bence bu söylenen markaların hepsinden uzak dur.Ben daha önce superlight 200 kullandım,biraz seridir fakat titreşimden yana her bit yerin uyuşur. Fredom 250 ise su ana biraz daha iyi gibi gorunsede kullanan arkadaşlarıma bakınca bir çok sorun ve problem var,üstelik servis sıkıntılı ve malzemeler oldukça kalitesiz ki daha 2000 km olmadan benzin gostergesinin cami bile çatliyor.Elindeki bütçe ile biraz imkânsız olacak ama sana tavsiyem hyosung gv 250 olur ki bunda da elektrik aksamı olarak bi sorun yaşandığını duydum ne kadar dogrudur bilemem,kullanmak nasip olmadi.Bir diğer tavsiyem de regal raptor modelleri olur hyosunga göre biraz daha ucuz ama seni tatmin eder. Burada çin mallarını kotulemiyorum,eğer bakımına dikkat eder ve zorlamazsan seni epey idare ettirir,ama bir arıza verince de ardı arkası kesilmez,buda hem seni moralman hemde maddi açıdan epey zorlar.
Zamaninda ben de superlight ve freedom arasinda kaldim, sonuc olarak superlight sectim. Freedom biraz daha hizli kacar ama Superlight bir iki tik daha saglamdir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------
hocam senin superlight kaç modeldi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)