Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet Sesi Kavgası: 1 Ölü.

REKLAM ALANI
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, iki grup arasında motosiklet sesi nedeniyle çıkan kavgada göğsünden bıçakla yaralanan 16 yaşındaki Hakan Sırtlan yaşamını...

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, iki grup arasında motosiklet sesi nedeniyle çıkan kavgada göğsünden bıçakla yaralanan 16 yaşındaki Hakan Sırtlan yaşamını yitirdi. Olayla ilgili baba ve iki oğlu gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Belkız Mahallesi'nde meydana geldi. Ahmet Kaplan ile evinin önünde geçen motosikleti kullanan Hakan Sırtlan arasında iddiaya göre ses nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma, Kaplan'ın ailesinin de katılımıyla kısa sürede büyüyüp bıçak ve sopaların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada göğsünden bıçakla yaralanan Hakan Sırtlan, ihbarla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Nizip Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan Sırtlan, doktorların çabasına karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Sırtlan'ın cesedi otopsi için morga konulurken, olayla ilgili çalışma yapan polis kavgaya karışan Mehmet Kaplan ile oğulları Hakan Abdullah Kaplan'ı gözaltına aldı.

Kaynak : Dha
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    scorpions_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    racer 200_discovery150_cbf 150_cbr 250_
    Yazık.
    Ne oldu bizim bu insanlarımıza.

Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    Bu tirrekler o iğrenç cuplara cglere iğrenç egsozlar takıp aşırı rahatsız ediyor herkesi ben dahil.İnsanın hastası olabilir çocuğu olabilir. Kendisi rahatsız olabilir. Kimseyi rahatsız etmeye hakları yok.Polislerimiz işlerini okadar iyi yapıyor ki etraf böyle motor dolu.Ben 600 lüğe bile egsoz takmadım.Herkes gibi o adamda sinirlenmiş işler büyümüş.Allah rahmet eylesin diyelim
    orh bunu beğendi.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Bu hakiko tam felaket tellalı..
    Eski_kasa bunu beğendi.

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Alıntı Alonedark93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu hakiko tam felaket tellalı..
    Nedense yazdıklarına gülüyorum ha bazende kızıyorum :D

Motor kovalayan köpek

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------

Ekleme : İnan haber araştırırken 10 haberin en az 6sı 7lisi kazalı ölümlü haber hepsini koysam inan site çöker kahrından..
    zekeriyaimam bunu beğendi.
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nedense yazdıklarına gülüyorum ha bazende kızıyorum :D

Motor kovalayan köpek

http://www.motosiklet.net/forum/cust...ar128407_8.gif http://www.motosiklet.net/forum/cust...ar128953_2.gif

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------

Ekleme : İnan haber araştırırken 10 haberin en az 6sı 7lisi kazalı ölümlü haber hepsini koysam inan site çöker kahrından..
    Güldürüyorsam ne mutlu bana. Kızma kızma kardeşine.

Trole devam

Motosikleti
    R25
    Arkadaş ne insanlar var, bunlar hiçmi ailelerini düşünmüyor yada hiç mi sorumlu olduğu kimse yok, direk bıçağı çıkarıp saplıyorlar sabıkalı duruma düşme pahasına, hiçbirşeyi düşünmeden, insanları anlamak zor biz bazen geri vitese takıyorsak korktuğumuzdan değil başımız belaya girmesin diye ...

Biz değil insanı bıçaklamak, bıçağın kesmeyen yüzünü tavuğa horoza kediye köpeğe bile süremeyiz
    Millet katil olmuş çıkmış

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)