Forumda reklamı dönen 299₺ lik bot
Reklamlar
-
Bu botu alan oldu mu arkadaşlar varsa kullanıcılarının deneyim ve yorumlarını merak ediyorum
Hangi bot la? Diyenler için aşağıya resim bırakıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Bir de bu bot kaç aydır şimdilik 299₺ diyor sizce gerçekten uygun mu almalı mıyım? Daha iyileri var mıdır benzer fiyatlara?
Reklamlar
-
Su geçirmez diyor ama hafif yağmurda bile içi göle dönüyor,onun haricinde sıkıntısız kullanıyorum önerirmisiniz derseniz hayır.
-
İyi midir bilemem ama bana hep balikci botu/cizmesi gibi geliyor.
-
Bunu alacağınıza gidin YDS alın.Bu botlar hakkında kimseden iyi bir şey okumadım.Su geçirmesi,acayip kötü kokması vs. beğenen görmedim daha.
-
YDS kullanıyorum fiyatı biraz pahalı ama 4 senedir hiç birşey olmadı ne terletiyor ne su geçiriyor.
-
Beş para etmez, almayın, aldırmayın. Su geçiriyor.
Korumaları zayıf.
-
Yerli markada var, kısasını giyiyorum, gayet güzel, epey ağır...
-
Bende de YDS'nin yazlık botu var, yaz kış kullandım 1 sene bana mısın demedi ama yavaş yavaş eskiyor herhalde seneye bir tane daha almak gerekecek.
-
Bu botu alalı 2 ay oldu. Full yağmurda 1 saat kullandım. Üstümdeki yağmur geçirmez mont su aldı bu almadı. Aynısının enduro kışlık olanı da var bende. O da çok iyi. Hiç düşünmeden alın. Uygun fiyatlı ve çok iş görüyor. Geçen hafta 1200 km uzun yol yaptım. Sıcaktı ancak hiç bir şekilde sıcak hissetmedim. Ne dediysem doğrudur. İki üründen de memnunum. Ha daha iyisi var mıdır? Bu fiyata yoktur! 299 ise bütçen taksitle git al.
-
18 Temmuz 2017, 23:42
caddeadami1 adlı üyeden alıntı
Bu botu alan oldu mu arkadaşlar varsa kullanıcılarının deneyim ve yorumlarını merak ediyorum
Hangi bot la? Diyenler için aşağıya resim bırakıyorum
https://i.hizliresim.com/MvVzz1.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Bir de bu bot kaç aydır şimdilik 299₺ diyor sizce gerçekten uygun mu almalı mıyım? Daha iyileri var mıdır benzer fiyatlara?
ben fuardan aldım, iş başa düşdüğü zaman başarısını deneme imkanım olmadı ama40 km yağmur altında yaptığım bir yolculukta su almadı. 2. kez kullanmadım yağmurda .. fiyat /performans olrak alınabilir gibi geliyor tabi aklın ve cüzdanın vereceği karar daha önemli..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
18 Temmuz 2017, 23:49
Yağmurda poşet geçirirseniz su almaz
-
18 Temmuz 2017, 23:56
polo34 adlı üyeden alıntı
Yerli markada var, kısasını giyiyorum, gayet güzel, epey ağır...
Hangi marka model acaba?
Bir de bu YDS diyen arkadaşlar hangi siteden almamı önerirler?
Motosikletin gidebildiği kadar değil, senin sürebildiğin kadardır yol..
Herkes sürücü olabilir ama herkes şoför olamaz. (Babamın sözü)
-
19 Temmuz 2017, 00:27
Hangi marka model acaba?
Hacı hiç googlea yazmamışsın bile ya.Bu kadar beleşçi olmayın harbiden.Yazınca yds çıkıyor zaten.Direk kendi sitesinden al
-
19 Temmuz 2017, 22:57
Hangi marka model acaba?
http://moto-bot.com/index.php?route=product/product&product_id=62
bendeki bu ürün ama fiyatı 295 olmuş, ben 180 tl gibi bir rakama almıştım, ilginç, çok artmış...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
burada 225 tl, alacaksanız biraz daha arayın ya da kuponla n11den alın geçin, çok güzel bot, farklı bir şey giydiğimi hissediyorum, normal ayakkabıdan bin kat daha iyi ...
http://urun.n11.com/bot-ve-ayakkabi/motobot-kislik-kisa-motosiklet-botu-P18986370
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
19 Temmuz 2017, 23:55
yds tavsiye ederim ister uzun ister kısa olsun
ben kısa kullanıyorum yaz kış 3 yıl oldu sıfır sıkıntı bi daha bot alacak olsam yds alırım tavsiye ederim
alıp pişmanım diyen görmedim
-
20 Temmuz 2017, 00:03
F54 adlı üyeden alıntı
yds tavsiye ederim ister uzun ister kısa olsun
ben kısa kullanıyorum yaz kış 3 yıl oldu sıfır sıkıntı bi daha bot alacak olsam yds alırım tavsiye ederim
alıp pişmanım diyen görmedim
Türk malı mı?
Motosikletin gidebildiği kadar değil, senin sürebildiğin kadardır yol..
Herkes sürücü olabilir ama herkes şoför olamaz. (Babamın sözü)
-
20 Temmuz 2017, 00:41
Türk malı mı?
Turk mali tabi,yakupoğlu deri sanayi.Ordumuza hatta ingiliz ordusuna bile bot satıyorlar
-
20 Temmuz 2017, 09:53
Ben aldım kullanıyorum, memnunum.
Nihayetinde yazlık bot ve kışa uygun değil.
Yağmurda kullandım, ayağım ıslanmadı ama belli olmaz.
Kışın kullandığım TCX'ler kadar kaliteli, rahat vs değil ama fiyat / performansı iyi gibi.
Çok kötü, berbat diyen arkadaşlara katılmıyorum, yıllar önce aldıkları ürünlerin fiyatı ile karşılaştırıyorlar.
Son yıllarda Dolar ve Euro inanılmaz arttı ve herşey pahalandı.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)