Belki 600cc cruiser almak istiyor. Neden hemen racing algılandı acaba?
Bak arkadaşım. Bu hesap bartından bir arkadaşımın şuan kendisi r25 kullanıyor. bende 98 cc lik bir motor vardı. onda da benzeri bir motor vardı ve sattı. Şuan arabam var ama mootr da alacağım. ismim duha alan bu da arabam mersinde yaşıyorum. plakamın baş harflerinden çıkar zaten. 1.4 tsi highline dsg modelinin suan kaç tl olduguna bakabilirsin. bu parayı veren biri 600cc motor mu alamicak?
İşteeeee beklenen yorum geldiiii... Helallll ... Size ne adamın parasından adam şırokkosu var bee plakası da DA anladınız mı duha alan ya hani DA işte benim yani bu foto feyk değil demek istiyor al kardeşim helali hoş olsun senin gibi ŞIROKKOSU olan biri almayacak da ben mi alacağım 600lük motoru..
Motosikletin gidebildiği kadar değil, senin sürebildiğin kadardır yol..
Herkes sürücü olabilir ama herkes şoför olamaz. (Babamın sözü)
benim burda sinir olduğum nokta bir insan neden 600cc motor alıyorum dediğinde kimse inanmıyor. yani parası olan alır arkadaşım ben sabancıyım demedim ya da ağaoglunun yiğeniyim de demedim. ben sadece 600cc ye param var ve alıyorum dedim ne yani insanları yalancı çıkarma çabanız. hepsine de cevap veriyorum halen birşeyler bulma çabası. biraz düzgün insanlar olun
Dostum senin ciddi anlamda psikolojik sorunların var motosiklet kullanmanı tavsiye etmem.
Senin maddi durumunu belirtmek için şov ettiğin 90 bin liralık aracının fiyatını bazı insanlar bir gece kulübüne sadece çerez parası olarak bırakıyor. Sen zengin filan değilsin, öyle olduğunu zannediyorsun ama boşver güzel kafa böyle devam et.
Ayriyetten 1.4 arabaya binen birisi nasıl zenginim diye geçiniyor onu anlayamadım. Zenginim diyince BMW 7 serisine, Mercedes s class' a filan bindiğini düşünmüştüm
Güzel kardeşim hiç bir şeyi kanıtlamana gerek yok. Buradaki kimsenin onayına da ihtiyacın yok. Cebinde 70bin lira gibi bir paran varsa güzel bir 600 cc motor alabilirsin. Ki olduğunu da belirtmişsin. Almak istiyorsan al kullan.
Sevgili forumdaşlar yormayın yahu kendinizi artık şu konularda. Pek çoğunuza göre hem motosiklet konusunda hem forumda çaylak sayılırım lakin tavsiye isteyenle onay isteyen arkadaşları ben bile ayırt eder oldum.
Benimde scooterım var.
Vay arkadaş millet lise 3'te okula arabayla gitmiş. Biz de çalışıp didinip motor falan alalım diye uğraşıyoruz.
Bu gözler 4.20d (420 değil ve de 'd' dikkat) ve bilhassa VW alabilen adamın kendini zengin addettiğini de gördü ya.
Bugün de doyduk çok şükür...
Bu yazılanlar kendi aranızda bir tür şaka mı?
Tuhaf bir durum.
Bize de bi 100 lük hediye etsene moruq dokunmaz sana nasıl olsa
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)