Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

mt-25 aksesuar önerisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    MT-25
    Mt-25 alma arefesindeyim,aksesuarlar için 1000 tl bütçe ayırdım,egzoz ve ön cam düşünmüyorum(uzun yolda kullanmayacağım,hep şehir içi).Mt-25 kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Elcik koruma,radyatör koruma yeterli.Zaten naked.Her yer apaçi mt25 dolu

Motosikleti
    MT-25
    Alıntı Keoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elcik koruma,radyatör koruma yeterli.Zaten naked.Her yer apaçi mt25 dolu
    2. ele güvenemediğim için sıfıra yöneldim aklımda 2 yıl binip ardından z800 veya z900'e geçmek var.

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Beyaz jant şeridi en sevdiğim aksesuar

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Radyatör koruma, motor koruma, bu ikisi yeterli gibi göründü. Napıcan egzozu zaten fatafuta bi sesi var, egzozla da pek bir şeye benzemiyor :p

gogozh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Jant şeridi önemli satarken bunlar hep ekstra oluyor

Darkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-125 ('14), Yamaha MT-25 ('17)
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Radyatör koruma, motor koruma, bu ikisi yeterli gibi göründü. Napıcan egzozu zaten fatafuta bi sesi var, egzozla da pek bir şeye benzemiyor :p
    Aynen, bence de.

Motor koruma, ön arka teker aks koruması ve radyatör koruması o bütçenin büyük kısmını kaplıyor.

Tabii bunları IRC lastikleri değiştirdiğini varsayarak söylüyorum. Öünkü değiştirmediysen o 1000 TL'nin gideceği yer lastikler kesinlikle.
    There are seven days in a week. And `one day` is not one of them.

Motosikleti
    MT-25
    Alıntı Darkin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen, bence de.

Motor koruma, ön arka teker aks koruması ve radyatör koruması o bütçenin büyük kısmını kaplıyor.

Tabii bunları IRC lastikleri değiştirdiğini varsayarak söylüyorum. Öünkü değiştirmediysen o 1000 TL'nin gideceği yer lastikler kesinlikle.
    Lastikleri bu sezon değiştirmeyi düşünmüyorum önümüzdeki sezonun başında değiştiririm zaten bu sezon fazla km yapabileceğim bi ortam yok rodajıydı vs derken sezon bitecek gibi geliyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------

Şu koruma demirini aldım http://urun.n11.com/koruma-demiri/ya...mox-P108928321
    artı olarak koruma takozu takma şansım var mı mesela şu: http://urun.n11.com/koruma-demiri/ya...mox-P133366894

sven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ocyhy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lastikleri bu sezon değiştirmeyi düşünmüyorum önümüzdeki sezonun başında değiştiririm zaten bu sezon fazla km yapabileceğim bi ortam yok rodajıydı vs derken sezon bitecek gibi geliyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------

Şu koruma demirini aldım http://urun.n11.com/koruma-demiri/ya...mox-P108928321
    artı olarak koruma takozu takma şansım var mı mesela şu: http://urun.n11.com/koruma-demiri/ya...mox-P133366894
    sırasıyla alınacak listesini yazıyorum:
    1- en iyisinden bir çift lastik
    2- radyatör koruma
    3- motor koruma ve conta seti

Ülkemizin bombok asfaltında, dandik stok lastik yüzünden düşersen lastiği seneye alırım diye yaptığın hesabın bir önemi olmayacak. Kimse çıkıp "ısınınca stok lastikte iyi" gibi gereksiz muhabbetlere girmesin.

Motor koruma takozu da, demiri de bu motorda inanılmaz titreşim yapıyor. Sadece birini tak ve mutlaka lastik conta ile tak.
    sven stands ready.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)