Çocukluk hevesi bunlar geçer. Dersine çalış üniversiteye hazırlan şimdiden bunlara kafayı takarsan o sanayiden çıkamazsın sonra.
Çocukluk hevesi bunlar geçer. Dersine çalış üniversiteye hazırlan şimdiden bunlara kafayı takarsan o sanayiden çıkamazsın sonra.
Cbr seni aşar. Büyük ihtimal 2. el alacaksın kenara 3-5 birşey at. Kanın hızlı aktığı için sıfır motor tecrübe ile patlarsın. Gidip bunu alacağıma 100 lük bir motor alırım yada 50 lik küçük motorlar var onlardan al. Cbr ile düşersen parçası pahalı aldığına pişman olursun
ehliyet ve ekipman bile 2 yilini alir.
gel sen simdilik bir elektrikli biseyler al. zamanla ehliyet alip uygun bir cup ile baslarsin ve devam eder.
ben lisedeyken mobylette'den dort zamanli cinliye 32 yasimda gecebildim
maalesef ki hemen hepimizin sikintisi maddiyat. seni anliyoruz ama sanirim kucuk adimlarla ve sabirla ilerleyeceksin..
yuki gusto bence 50cc geçio ruhsatta 100cc sigorta vergi yok . b ehliyette kullanılıyor benzin al git
Ben lisede öğretmenim okuluma motosikletle gidip geliyorum ama her gün ayrı macera oluyor okul servisi terörü başta olmak üzere aktif trafik içinde motosikletle okula gidip gelmen senin için riskli bence okul bitene kadar boş zamanlarında kullan motosikletinin güvenliğini sağlamada sıkıntı yaşarsın hidroligini sen dersteyken boşaltırlar motorunun egzozuna ne bulursalar sokarlar kablolarını keserler masrafın artar gaza getirirler kizlarin gaziyla sacmalarsin daha bir suru şey 😊 kısacası tahmin edebiliyorum olacakları al motorunu haftasonu güzel güzel kullan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)