adam gibi adamlıkta bugün..
beyler ziyaretine gidin, döner ısmarlıyo
adam gibi adamlıkta bugün..
beyler ziyaretine gidin, döner ısmarlıyo
Vay be halden anlayan birinin bu iş koluna girmesine çok mutlu oldum. Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Ben de site bilgilerini alabilir miyim acaba . Yeni sezon için bir kaç ürün bakıyorum ve yeni başladığım içinde F/P ürünleri oluyor genelde ama koruma kısmından da taviz vermek istemiyorum.
Birde özel ricam, ben ve benim gibi yanar dönerli şeklimstar veya kovit gibi markaların aşırı spor motosiklet için ürettiği montlara olduğu kadar cafe racer veya scrambler için de kullanılabilecek , DERİ OLMAYAN ürünlerde getirirseniz sevinirim.
Allah utandırmasın, yolunuz açık olsun.
Siteyi özelden atarmısınız?
Böyle tek tek zor olacak ama ben de istiyorum.
Sen direk linki veremiyorsan bize bir arama kelimesi ver,
ne bileyim bir koordinat ver, bir ipucu, bir bilmece.
Sadece gizemi çözebilenler seni bulabilsin falan.
bulanlara da minik hediyeler.
Neyse sen yine özelden at, daha kolay sanırım.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Teşekkür ederim hocam çok sağol. Gönderdim sizede.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
Teşekkür ederim abicim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
Bildiğim kadarıyla burada direkt olarak ürün satışı, ilan ve genel reklam yapılamıyor forum kuralları gereği. Dolayısıyla bende forum kurallarını ihlal etmemek ve bu foruma maddi destek sağlayıp sponsor olan insanlara saygısızlık olmaması adına özelden paylaşıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
Çok teşekkür ederim, gönderdim sizede.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
Öyle bir şey olmayacak. Ben fahiş fiyatları başkalarına bırakıyorum, benim iş planımda az sat çok kazan modeli yer almıyor.
Hayırlı olsun, ben de alabilir miyim linki
Tavuk döner ama :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
Teşekkür ederim, doğrusunu yaparsın kaliteden taviz vermemekle. İrtibat bilgisi gönderdim, senin mutlu olacağın bir haberim var, Cafe Racer-Scrambler tarzı eldiven ve mont geliyor bahara doğru, mont istediğin gibi deri değil wax yani yağlı işlenmiş kumaş
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
Hahaha neden düşünemedim ben :D. Gönderdim sizede
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------
Çok teşekkür ederim admin bey. Size de bir mail attım dün, uygun olduğunuzda bakarsanız sevinirim.
*İletişim bölümünden gönderdim.
Hayırlı olsun.İletişim bilgilerini ben de alabilir miyim?
Öncelikle hayırlı olsun
ogunkarzan@gmail.com a ya da buradan özel mesaj ile sitenizi paylaşırsanız sevinirim
Hayırlı olsun. Bol kazançlar inşallah.Site bilgilerini özelden gönderebilirmisiniz.
oguz kardesimizin mail adresi oguz@motoekipman.store
alın size anahtar kelime
Linki bende alabilirmiyim?
Hayırlı olsun. Şu test siparişi olan 1,08 tl lik daines i almak istiyordum test amaçlı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)