Sektöre giriş konusunda fikirlerinizi rica ediyorum.
Reklamlar
-
28 Kasım 2017, 18:57
Hayırlı olsun abi. Bilgisini bende alabilirim.
Reklamlar
-
28 Kasım 2017, 19:00
Bende ilerde öyle bir iş yapmak istiyorum.Motosiklet bayisi olur aksesuar olur.Ben şuan muhasebecide çalışıyorum bir sürü mükellefimiz var.Eğer bir insan düzgün çalışırsa şımarmadan hesabını kitabını iyi yaparsa her zaman bir ekmek yer.Şimdiden başarılar
-
28 Kasım 2017, 19:22
Web bilgilerini iletebilirsiniz sevinirim
-
28 Kasım 2017, 20:21
Nacizhane bir kaç tavsiyem olacak.
- alacak olmasa bile "yaaaa n11de bu kask şu para, fcmotodan getirsem şu paraya gelir sende bu paraya verirsen alırım" diyenlere hazırlıklı olman .
-
28 Kasım 2017, 21:00
Çıktığın yolda başarılı olursun umarım Green Arrow.Kolay gelsin.
ryangt adlı üyeden alıntı
- alacak olmasa bile "yaaaa n11de bu kask şu para, fcmotodan getirsem şu paraya gelir sende bu paraya verirsen alırım" diyenlere hazırlıklı olman .
Hele bir de o kaskın tarihi geçmiş, o lastik müzelik olmuş diyen 250 cc motorcusu var ki düşman başına
-
28 Kasım 2017, 21:21
-
28 Kasım 2017, 21:41
Hayırlı olsun.
Firma iletişim bilgilerinizi gönderebilirseniz memnun olurum. Bulunsun. Lazım olur.
Başarılar.
-
28 Kasım 2017, 21:59
Selamın aleyküm dükkanınız hayırlı olsun . Hayırlı kazançlar dilerim . bilgilerinizi banada ulaştırırsanız sevinirim bota ve pantolona ihtiyacım var boş vaktimde uğraşmayı düşünüyorum . İndirimli olan bir kaç mağaza gezdim ancak onlarda stok yapmadığı için ellerinde çeşit ve beden kalmamış .
-
28 Kasım 2017, 22:23
vaybe adlı üyeden alıntı
tebrik ederim,işini ahlaklı şekilde yapan, müşteri kandırıp kısa vadede kazanmaya çalışmak yerine müşteri memnuniyeti odaklı çalışıp uzun vadede kazanmayı hedefleyen herkesin ne iş yaparsa yapsın kazanacağını düşünüyorum, kısacası müşteri iken ettiğiniz şikayetleri şimdi kendi müşterinize ettirmezseniz başarı kaçınılmaz olur
özelden web sayfası ve adres bilgilerinizi atarsanız sevinirim, ayrıca bir modlara sorun eğer direk paylaşmak sorun olmayacaksa foruma yazın böyle tek tek çok zor olur
Güzel tavsiyeler için teşekkür ederim. Eski tecrübelerden bildiğim kadarıyla benim kendi reklamımı yapmam yasak aleni olarak. Hiç sorun değil bu işi severek başlattım böyle şeylere razıyım, tek tekte olsa atarım
-
28 Kasım 2017, 22:33
Herşey gönlünüzce olsun bir söz vardır;``Risk almadığın her iş aslında bir risk'tir" Başarılar dilerim.
-
28 Kasım 2017, 23:11
oe1905 adlı üyeden alıntı
Hayırlı ve bol kazançlarınız olur umarım. Girişimci ruhunuzu gıpta ile karşıladım.
Adres ve web sitesi bilgilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.
Guzel sozler ve destek icin tesekkur ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
sektör çok karışık ve sıkıntılı. Müşteri artı internette herşeyin en ucuzu nerede kolayca ulaşabilyor. Hizmet konusunda son noktayı vermelisiniz. Ucuz mal olmamalı hedef. En ucuz kask bende değilde en iyi destek bende olmalı slogan. Gece gündüz iletişime açık yardımsever bir işletme olursanız birşekilde gelişecektir.
Haklisiniz, bu ise baslarken kendime bir prensip koydum. Hedefim asla ucuza mal satmak olmadi, olmayacak. Kullanmadigim kullanmayacagim urunu secmemeye calisiyorum. Kaliteli urunu, iyi seviyede fiyatlara satmak ve dediginiz gibi gerekli destegi saglamak onemli olan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
korayuzuner1 adlı üyeden alıntı
Bende ilerde öyle bir iş yapmak istiyorum.Motosiklet bayisi olur aksesuar olur.Ben şuan muhasebecide çalışıyorum bir sürü mükellefimiz var.Eğer bir insan düzgün çalışırsa şımarmadan hesabını kitabını iyi yaparsa her zaman bir ekmek yer.Şimdiden başarılar
İnsanin sevdigi isi yapmasi cok onemli. Umarim sende bu istegini gerceklestirirsin. Niyetini gercege donusturecegin zaman elimden gelen destegi vermek isterim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
ryangt adlı üyeden alıntı
Haklisin Herkes hakettigini yermis, bende karsimdaki kiside mutlu olabildigi surece devam ettirmeye ve bu isi buyutmeye calisacagim. Bakalim hayirlisi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Çıktığın yolda başarılı olursun umarım Green Arrow.Kolay gelsin.
Hele bir de o kaskın tarihi geçmiş, o lastik müzelik olmuş diyen 250 cc motorcusu var ki düşman başına
Guzel dileklerin icin tesekkurler. Hahaha haklisin ama onlar ne derlerse haklilar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
[QUOTE="-";4254108][url]https://www.youtube.com/watch?v=jfYRnFaUq6g[/url][/QUOTE]
Yarin kesinlikle goz atacagim.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
[/COLOR]
GezeGeze adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
Firma iletişim bilgilerinizi gönderebilirseniz memnun olurum. Bulunsun. Lazım olur.
Başarılar.
Tesekkur ederim, ilettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
57ismail adlı üyeden alıntı
Selamın aleyküm dükkanınız hayırlı olsun . Hayırlı kazançlar dilerim . bilgilerinizi banada ulaştırırsanız sevinirim bota ve pantolona ihtiyacım var boş vaktimde uğraşmayı düşünüyorum . İndirimli olan bir kaç mağaza gezdim ancak onlarda stok yapmadığı için ellerinde çeşit ve beden kalmamış
.
A.s tesekkur ederim. Gonderdim uygun oldugunuzda beklerim
-
28 Kasım 2017, 23:30
Hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazanç versin.
Firma bilgilerini bende alayım.
-
28 Kasım 2017, 23:41
Ben de iletişim bilgilerini istiyorum hocam. Yazarsan sevinirim.
-
29 Kasım 2017, 00:02
Başarılar diliyorum.
-
29 Kasım 2017, 00:15
İletişim bilgilerinizi yollayabilir misiniz?
-
29 Kasım 2017, 00:22
bol kazançlar diliyorum. hayırlı olsun.
-
29 Kasım 2017, 07:33
adres bilgileri özelden mi veriliyo reklam olmasın diye
-
29 Kasım 2017, 08:22
Hayırlı ve bereketli olmasını temenni ederim. Web adresinizi paylaşır mısınız?
-
29 Kasım 2017, 08:41
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır kafamda motosiklet aksesuarları ve koruma ekipmanlarıyla alakalı bir işletme açma fikri ve hayali vardı. Nihayet bu işe adım atabilecek ekonomik güce ve zamana ulaşmış durumdayım. Ekonomik daralmaların ve krizlerin sektörlerdeki yanlış insanları ve yanlış işletmeleri temizlendiğine inanıyorum, bu sektördede bu durum yavaş yavaş başlamış durumda. Sezon bittiğinde bu durumun zirve noktaya geleceğini düşünüyorum. Bu durumdan cesaret alarak işletmemi açmaya karar verdim. Çok uzatmadan konuya gireyim.
Ülkemizde bulunmayan, bulunsa da fahiş fiyatla satılan ürünleri çok rekabetçi fiyatlara getirmeyi planlıyorum. Bunun yanında çok fazla satılmayan motosiklet markalarının parçalarını, aklınıza gelebilecek herhangi bir ürününü veya koruma ekipmanlarını talebe bağlı olarak dünyanın her yerinden rekabetçi fiyatlara getirmeyi düşünüyorum. Elbette ki sektörde yapılmamış çok farklı projelerimde var ancak şuan açıklamanın pek doğru olacağını düşünmüyorum. Bu başlığı açma sebebim sizin fikirleriniz ve görüşlerinizi almak. Bugüne kadar gittiğiniz işletmelerde neyin eksikliğini gördünüz, hangi ihtiyacınızı karşılamakta zorlanıyorsunuz, veya aklınıza gelen herhangi bir öneri, görüş var mıdır ?
*Ufak bir ofis tutmayı düşünüyorum çalışma ortamı ve küçük çaplı depo olarak kullanmak üzere. Satışı ağırlıklı olarak e-ticaret, bunun yanında müşteri gelip deneyerek almak isterse elden olacak şekilde de planlıyorum. Bütün fikir ve sorularınızı bekliyorum.
rekabetçi diye girip sonradan bozmayında fahiş fiyatlarla
-
29 Kasım 2017, 08:52
Hayırlı olsun. Site bilgilerini paylaşabilir misiniz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)