Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2. El Motosiklet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli !!

REKLAM ALANI
    Egee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5 gitti Yamaha WR125X geldi
    Önümüzdeki hafta 2. El bir pulsara bakmaya gidicem nelere dikkat etmeliyim, satıcıya neler sormalıyım.Bu konuya verilecek cevapların tüm 2. el motosiklet alıcak insanlara faydalı olacağını düşünüyorum. İyi forumlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Ben motordan önce satıcısına bakıyorum. Sözlerinde ve görünümünde güven yoksa , motoru sandıkta olsa yine almam.

Bir şey sormanıza gerek yok. İnsanların bu konuda bilgisi, deneyimi ne kadardır belli olmaz. Her kusuru göremezsiniz, her motor markasının kronik arızalarını bilemezsiniz. Oturup motoru sökemezsiniz.
    Ne kadar uğraşsanız da en nihayetinde karşı tarafa güvenmek zorunda kalırsınız.
    Mümkünse yetkili servise, değilse tarafsız bir ustaya göstermeniz gerek. Sonucu öğrenirken satıcı yanınızda olmasın.
    Ustaya gösterecekseniz motorun bakımını yaptırın. yeni yapılmış olsa bile tekrar yaptırın. Genelde ustaya incelemesi için motor gösterirseniz sesini sinler, 30 saniye bakar öyle söyler. Çünkü bu işlem için sizden ücret talep edemez. Bakımını yapmasını isteyin ama satın alacağınızı iyice incelemesini söyleyin.

Hiç çareniz yoksa :
    yulis bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)