Önümüzdeki hafta 2. El bir pulsara bakmaya gidicem nelere dikkat etmeliyim, satıcıya neler sormalıyım.Bu konuya verilecek cevapların tüm 2. el motosiklet alıcak insanlara faydalı olacağını düşünüyorum. İyi forumlar.
Önümüzdeki hafta 2. El bir pulsara bakmaya gidicem nelere dikkat etmeliyim, satıcıya neler sormalıyım.Bu konuya verilecek cevapların tüm 2. el motosiklet alıcak insanlara faydalı olacağını düşünüyorum. İyi forumlar.
Ben motordan önce satıcısına bakıyorum. Sözlerinde ve görünümünde güven yoksa , motoru sandıkta olsa yine almam.
Bir şey sormanıza gerek yok. İnsanların bu konuda bilgisi, deneyimi ne kadardır belli olmaz. Her kusuru göremezsiniz, her motor markasının kronik arızalarını bilemezsiniz. Oturup motoru sökemezsiniz.
Ne kadar uğraşsanız da en nihayetinde karşı tarafa güvenmek zorunda kalırsınız.
Mümkünse yetkili servise, değilse tarafsız bir ustaya göstermeniz gerek. Sonucu öğrenirken satıcı yanınızda olmasın.
Ustaya gösterecekseniz motorun bakımını yaptırın. yeni yapılmış olsa bile tekrar yaptırın. Genelde ustaya incelemesi için motor gösterirseniz sesini sinler, 30 saniye bakar öyle söyler. Çünkü bu işlem için sizden ücret talep edemez. Bakımını yapmasını isteyin ama satın alacağınızı iyice incelemesini söyleyin.
Hiç çareniz yoksa :
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)