Yeni motorum suzuki an 125
Reklamlar
-
Merhaba forum üyeleri 2 senedir kullandığım daelim s2 yi maddi nedenlerden ötürü satarak,suzuki an 125 e dönüşyaptım.Attan inip eşeğe binmeye karar verdim şimdilik sıkıntı yok motordan memnun gibiyim hız, ayna ve daha küçük tekerler hariç.Umarım beni üzmez herkese iyi akşamlar.
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
Reklamlar
-
Hayırlı olsun. Beylikdüzü migros.
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Beylikdüzü migros.
Teşekkür ederim evet beylikdüzü
34 HSK 57
MONDİAL MASH
-
İyi akşamlar,
Ben bu motorları inanımaz merak ediyorum forumda hep görüntüsünün çinlilere benzediğinden bahsedilmiş hiç doğru dürüst performans,çekiş,gidiş bahsedilmemiş biraz anlatabilir misiniz?
Merakımın asıl sebeplerinden birisi de 2. el piyasası.O zamandan bu zamana kadar inanılmaz fark eden dolar kuruna rağmen 2. elleri 2800 civarı.zamanında sıfırı 3000 civarı olan bir motorun aynı modelinin 2. eli şimdilerde 4000den başlıyor da o yüzden merak ettim.
İkinize de uzun ömürler.
-
Motor güzel gidişi duruşu bir honda değil elbet fakat kalite olarak geri kalır yani yok, yağına baktığın müddetçe sıkıntı çıkaracak motor değil.Adam 100km ile gittiğini söylüyor ama ben basmadım küçük motor çünkü.Fiyatını bilemem ikinci el de hep aynı herkes tutturabildiğine.
34 HSK 57
MONDİAL MASH
-
hayırlı olsun
-
tekerlekler anormal küçük?
-
Maddı nedenlerden dolayı değişmişsinde aradaki fiyat farkı çokta değil sanki.Yakıt yüzündenmi değiştirdiniz acaba?
-
kovboy03 adlı üyeden alıntı
Maddı nedenlerden dolayı değişmişsinde aradaki fiyat farkı çokta değil sanki.Yakıt yüzündenmi değiştirdiniz acaba?
Üstüne nakit para aldım motorumun kredi ödemem vardı birazda ondan geçiş yaptım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
shruikan adlı üyeden alıntı
tekerlekler anormal küçük?
Anormal derken 10 inç
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
oguncelik adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
Teşekkür ederim
34 HSK 57
MONDİAL MASH
-
17 Temmuz 2017, 20:30
hsk adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim evet beylikdüzü
Tam o noktadan kaskımı çaldılar dikkat edin..
-
17 Temmuz 2017, 20:48
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Tam o noktadan kaskımı çaldılar dikkat edin..
Geçmiş olsun kaskimı koltuk altına koyuyorum yada kilit ile kitliyorum.
34 HSK 57
MONDİAL MASH
-
17 Temmuz 2017, 21:13
hsk adlı üyeden alıntı
Motor güzel gidişi duruşu bir honda değil elbet fakat kalite olarak geri kalır yani yok, yağına baktığın müddetçe sıkıntı çıkaracak motor değil.Adam 100km ile gittiğini söylüyor ama ben basmadım küçük motor çünkü.Fiyatını bilemem ikinci el de hep aynı herkes tutturabildiğine.
gidişi duruşu ne için bir honda değil ki? sonuçta suzuki.Bu motor için mi geçerlidir acaba açarsanız çok iyi olur.
-
18 Temmuz 2017, 11:41
güle güle kullan hocam. Ne olur ne olmaz bi koruma demiri taktır istersen.
-
18 Temmuz 2017, 19:09
mahmudus adlı üyeden alıntı
gidişi duruşu ne için bir honda değil ki? sonuçta suzuki.Bu motor için mi geçerlidir acaba açarsanız çok iyi olur.
Bir honda konforu yok motosiklet de honda daha iyi parça kalitesi olarak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
arda4 adlı üyeden alıntı
güle güle kullan hocam. Ne olur ne olmaz bi koruma demiri taktır istersen.
Koruma demiri motorun şeklini çok bozuyor düşünmüyorum hiç yakışmışyor.
34 HSK 57
MONDİAL MASH
-
18 Temmuz 2017, 20:43
hsk adlı üyeden alıntı
Bir honda konforu yok motosiklet de honda daha iyi parça kalitesi olarak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
Koruma demiri motorun şeklini çok bozuyor düşünmüyorum hiç yakışmışyor.
Tam Tersi bende çok yakıştığını düşünüyorum :D bana motorda demir erkekte sakal gibi geliyor.İyi akşamlar.
-
18 Temmuz 2017, 22:19
mahmudus adlı üyeden alıntı
Tam Tersi bende çok yakıştığını düşünüyorum :D bana motorda demir erkekte sakal gibi geliyor.İyi akşamlar.
Zevk meselesi birsey diyemem bana beyaz güzel size siyah olabilir ☺
34 HSK 57
MONDİAL MASH
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)