•2017 Nisanda 13.000 km de tertemiz bir CBR250 ilana koydum. 5 günde satıldı.
Hemen ardından ertesi gün 1.100 km de 2.el tertemiz bir cbf150 buldum fiyat uygundu, satın aldım.
•2017Mayısta 1.000 km de YZF125 buldum fiyatı uygundu, satın aldım. Tertemiz bir motosiklet idi. 20 gün kullandım, aşırı konforsuz olduğu için ilana koydum 9-10 gün içinde satıldı. En uzun ilanda kalan motosikletim oldu.
•Geçen hafta bir CBR125 aldım 2.300 km de idi. Uygun fiyatlı idi aldım. Aldıktan sonra evde duran 3.000 km kullandığım cbf i yani nisan sonunda aldığım cbf i ilana koydum 6 günde satıldı.
3 ayda 3 motosiklet aldım 3 motosiklet sattım. 3'ü de tertemiz idi ve tutulan modeller idi. Alırken ederi kadar para verdim, satarken ederi kadar fiyatlardan sattım. Sattığım kişileri arasam bana teşekkür ederler buna eminim.
Hangi ilanı favorilere alsam 3-5 gün içinde satılıyor. Ya siz favorilere kelepir ilan ekleyemiyorsunuz ya da bende bir sorun var
İnanmayan varsa özelden alım satım ve ilan screenshotlarını özelden atayım
Alıcıysanız motor bulursunuz, satıcıysanız müşteri bulursunuz bu kadar basit. Gerisi de NASİP.
Gider piyasası olmayan motosiklet alırsan, kaza kayıtlı veya dökük motosiklet alırsan, fiyatını yüksek yazarsan arayan da olmaz soran da ...
Adam 20.000 km deki Apache ye 4.000 verceğime 1.000-2.000 TL daha koyar düşük km li cbf ybr alırım satarken de uğraşmadan satarım kafasında olup TVS apache almaz normaldir.
Bayiler indirim yapıyor vs geçiniz efendim saçma sapan markaları genele vurmayın. Tutulan modeller bayilerde kalmıyor millet sıra bekliyor sıfır araç için, hergün daha da zamlanıyor ne kask vs hediyesiymiş adamlar müşteriye doymuş müşterinin yüzüne bile bakmıyor TUTULAN MODEL SATAN BAYİİLERDE.