Motosiklet piyasasının hali nedir?
Reklamlar
-
Arkadaşlar araba piyasasını bilmem ama motosiklet piyasası yerlerde şuan.
Sahibindende 2 haftadır adam akıllı fiyat yazmış piyasası olan motorları favorilere ekledim fikir edinmek açısından ve satılan çok az. Hani şu piyasası olan peynir ekmek gibi giden modeller bunlar. Herşey nasip kısmet işi bi yerde ancak yinede durgunluk göz ardı edilecek seviyede değil.
Şuan tam motosiklet sezonu ancak alış veriş yok, geçen sene bu zamanlar ilanda 1 gün durmazdı, hayretler eşliğinde izliyorum. Chopper cruiser tarzında piyasası en iyi modele sahip motosikletimi ilana koydum 10 gündür tek bir mesaj atan arayan yok. Fiyatı yüksek değil hakkını yazdım ama durum bu şekilde.
Bu durum üzerine başka bir konu var ancak, orada insanlar durumun vehametinden bi haber, sizin yorumlarınız neler?
Reklamlar
-
-
Cbf almak üzreyim. Adamlar mart nisanda 3000e satamadıklara mala 4000-5000 yazmış. 2007 cbfler 4500 arası. İyiler de var aralarında ama o da hiç pazarlığa yanaşmıyor.
Kısacası ne satıcı satabiliyor ne alıcı alabiyor. Elimde olsa hiç pazarlığa girmiycem de yok işte para yok. Öğrenciyiz napalım.
-
20 bin km de Apache 2014 model 2016 çıkışlı motora 4000 tl yazdım arayan soran yok
-
fiyatlara öyle bir abanmışlar ki 0 fiyatıyla arada max 2 lira oynuyor :D öyle fiyat çekersen alacak olan da 0 alır
-
Evet ikinci el çok durgun. Ben de bir çok ilan ekledim favorilere ve çoğu öylece duruyor. Hatta kaç tanesi fiyat indirdiği halde duruyor.
-
Sizin koyduğunuz ilanın numarası nedir?
-
agris adlı üyeden alıntı
Sizin koyduğunuz ilanın numarası nedir?
daha uzun bi süre foruma girmez
-
Borcun yoksa ve başını sokacak bir evin varsa istanbul da zengin sayılıyorsun.kimse şu dönemde borca girmek istemiyor anladığım kadarıyla...ben şu an ortalamanın üstünde bir maaşla iş başı yapmış olmama rağmen kredi ile alım yapmak istemiyorum kaldı ki nakit varsa elinde istanbul satılık...
-
17 Temmuz 2017, 01:38
Arkadaş haklı.Geçen senelerde burnundan kıl aldırmayan bayiiler şimdi kafadan bin lira indirim yapıyor.2014'te indirimi bırak hediye dahi vermeyenler şimdi bin lira indirim +kask+eldiven hediye montta da yardımcı oluruz diyorlar.İkinci ele girmiyorum bile.
Bu durgunluk her şey de var.Motosiklette değil.Baştan beri söylüyorum.O ötv indirimi ge-le-cek
-
17 Temmuz 2017, 02:02
DKN adlı üyeden alıntı
daha uzun bi süre foruma girmez
Ben de öyle düşünmüştüm 😆
-
17 Temmuz 2017, 02:05
Crf bakıyorum , önümüzdeki ay mantıklı motosiklet bulursam alırım eğer bulamazsam 1-2 ay daha bekler sıfırını alırım.
Bu arada crfnin 2017 modelinde abs var +1 beygir fark var. geçtiğimiz sene sıfırı 14,400 dü şimdi 17,700 eski model motosikletleri 16-17ye ilana koyuyorlar buradan o arkadaşlara ithafen " hee bi sen zekisin " demek istiyorum.
-
17 Temmuz 2017, 02:43
Birkaç kelam edeyim.Öncelikle satamadığınız motorun kabahatini piyasada değil kendinizde arayın. Bende devamli o siteden fiyat kontrolü yapıyorum. Bildiğiniz enayi arıyorlar. Dertleri mal satmak değil. Tabiki hepsi için söylemiyorum bunu.Birkac post yukarda bir arkadaşımız ilan nosu istemiş. Gönderirseniz bakalım motorun durumuna.Birde şunu keşfettim. Motor alacaksanız o siteden değil almak istediğiniz motoru kullananların facebook sayfasını ekleyerek alım yapabilirsiniz.Hem bilinen kişiden hemde bilinen motoru alabilirsiniz.Malum o sayfalarda herkes birbirini tanır motorundan haberdardır.
-
17 Temmuz 2017, 03:15
-
17 Temmuz 2017, 05:33
Ben de konu açmıştım, vaktinde honda alalım kolay satarız demiştik, 3 haftadır 700 kişi baktı ama 1 kişi bile mesaj atmadı.
-
17 Temmuz 2017, 08:18
Fiyatlar kol gibi kim alsın geçen sene arkadaşımla gittik 14 bin liraya şirinevlerde vfr 800 inceledik almadık bugün en düşük vfr ilanı 20 bin liradan başlıyor. Keza kışın aldığım Fazerin eş değer ilanları bugün 5 bin lira farkla satılıyor.
Bunun tek sebebi var motosiklet kullananlar kendi camiasındakileri öpmeyi çok seviyor ama sadece motosiklet satarken de değil, parça satarken, ekipman satarken, servise gittiğinde, örnekleri say say bitmez araba camiasında böyle bir şey yok ama motosiklet camiası nedense dışarıdan kenetlenmiş gibi gözükse de içeriden bakınca birbirlerini öpmeye çok meraklılar.
-
17 Temmuz 2017, 08:35
Bende kawasaki Z serisi bir motosiklet bakıyorum arada ve hoşuma gidenleri favoriye ekledim. Bende nasıl bir şans vara artık, hangi motosikleti ekelesem ertesi gün zamlanıyor . Bir günde kafadan 1.000 tl ekledikleri oldu .Piyasanın halinden pek haberleri yok sanırım :D
-
17 Temmuz 2017, 08:53
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Satılmasın zaten, sezon ortası ne kadar patlak motor varsa hepsi ederinin 2 kat fazlasıyla ilanda.
-
17 Temmuz 2017, 09:40
Fiyatlar aşırı yüksek. Satmak isteyen fiyatını düşürür satar. Sırf tutulan model diye fazla fazla fiyat yazıyorlar. Mesela aynı model yılı, aynı temizlikte yzfr6 nasıl yzfr1'den pahalı olabilir benim aklım almıyor. Ya da k1200s 19 bin'e de var 32 bin'e de. Bu uçurum nasıl olur? cbr650f'in 0'ı 38bin 2. elini 36'dan koyuyorlar. Kim alırki 2 daha koyup 0'ını almak varken. Atıyorum adam aynı modelin tertemiz, kazasızını, 3000km'dekini 25'e koyuyor, diğeri sadece kafa demiri boyalı, 40.000km, zımba gibi makina diyip 26'ya koyuyor. Ve daha bunun gibi bir sürü garip ilan.
-
17 Temmuz 2017, 09:46
Şimdiki motorumu sattım. 17 gün oldu. Motor olmadığı için elim ayağım titriyor. Piyasaya bakıyorsun motor fiyatları uçmuş. Adam motoru 20-40 bin km arası kullanmış. Yazdığı fiyat sıfır fiyatının 1000TL altında. Hadi hayırlısı diyerek bekliyoruz beklemesine de ne yazık ki motor fiyatları gün geçtikçe zamlanıyor. Uzun süre kullanacağım için sıfır almak istiyorum. Aklımda bajaj pulsar 200 ns, benelli tnt25, sym wolf 250, inazuma var. Pulsar sıkıntılı olduğu için bulaşmıyorum. Benelli de sargı yakma problemi varmış. Sym nin parça sıkıntısı varmış. İnazuma güzel ama fiyat pahalı be abi. İnazumanın sıfırı 2013 te 9.850 TL 2017 17.450 TL. 4 yılda çok zamlanmış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)