Neden BU BAŞLIĞI ATTIĞIMI YAZAYIM.
Birinci nedeni motoru ilk aldım.300 km bakımına götürdüm.adam bujini değiştirdim dedi.Motoru çalıştıramadık serviste nasıl olduysa.Çalışmayınca bujiyi çıkarmak zorunda kaldı.Bana çaktırmadan bujiyi söktü.
Sprel motor tezgahında bujiye bir şeyler yaptı.Yine taktı çaışmadı.bu sefer sıfır buji alıp tekrar yanıma gelmek zorunda kaldı.yeni bujiyi gözümün önünde taktı.
ikincisi ise motor sübap ayarı eksantrik ayarı istedi.bıraktık motoru.ertesi gün aldım.eve gittim .Akşam gezmek için motoru çıkardım.8 aydır şimşek gibi çalışan motor ateşlemiyor.Ayak pedalı ile çalıştırdım.yola çıktım kornaya basıyorum .kornadan ses çok kısık geliyor.
az daha gidince baktım gösterge lambaları sinyallerde gitti.ben küfür ede ede yine servise gittim.tam kapatırken yakaladım.motorun neden çalışmadığını sordum.bana aküden dedi aküyü söktü.ama akü benim aküye hiç benzemiyordu.ben ona neden çalışmadığını sordum bana sebebini söyledi.bana telefon açacağını böyle idare etmemi söyledi.10 dakka aküyü şarj etti ve tekrar bindim motora gittim.ama 3-5 km. gitmeden malesef yine elektrik gitti.
ertesi gün motoru aynen servise bıraktım.ve eski haline getirmesini söyledim .akşam sağlam aldım.
çakal akümü yürütmüş.başka zaman bujimi çalmış.
Şimdi sorarım size ben bu adama motorumu nasıl emanet edeyim.emanete hıyanet eder bu itler.
eğer aynı sorunlarla sizde karşılaştıysanız motorunuzu bırakmayın bunlara.çünkü orjinalliği bir anda değişir.
adama sapasağlam motor bırakırsın benim gibi sana bozup verir.sorduğundada olacağı varmış olmuş der!
oldu yemezler!