Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

600 CC Tavsiye (Boy Problemi)

REKLAM ALANI

Bütçe: 25.000 TL
    Boy: 1.90
    Kilo: 83
    Tecrübe: 1 sene 150 cc ve 1 sene de 250 cc.
    Km olarak hatırlamıyorum ancak sürekli kullandım.

Aradıklarım: Hız, tork, konfor, şekil, boyuma uygunluk. (Hepsi bir arada zor ancak konfor 2. plana atılabilir, benim için önemli olan kalite ve güç)
    Kullanım alanım: Genelde şehir içi, arada uzun yol.

Aklımdaki motosiklet: Fazer 6 (temizini bulmak da zor sanki) (CBF600 önermeyin)

ÖZET:
    MT'ler küçük gelir diye düşünüyorum, ama torku vs çok hoş, öyle güçlü motorlar hoşuma gidiyor. Racinglere hayranım ama boyuma gitmiyor malesef onlar için biraz daha tecrübe lazım sanki. Yine de racing tavsiyelerinize de açığım. Enduroları hiç sevmiyorum (derseniz kullandın mı? Hayır ancak görünüşü hoşuma gitmiyor, sırf motora binecem diye sevmediğin içine sinmeyen motora da binmenin pek bir anlamı yok sanırım. Bu arada daha yüksek cc'ler de olabilir, bütçeyi aşmadıkça. -Kardeş o zaman sana göre motor yok demeyin. Kararsızım, tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Şunu da kendime söylemiyor değilim "ulan 1 sene kıç kadar 150 cc motor kullandın da ondan büyük 600 lüklere mi sığamayacaksın içine sineni al işte".

NOT: Uzun boylular için pek fazla seçenek olmadığından yönlendirici güzel bir konu olacağını umuyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Z800 alabilirsin o paraya.

Eski_kasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-03 660 / tvs apache 150
    MT-01 ( MT-10 değil ) gerçi 600 cc deil 1670 cc ama olsun :D Çift silindir ohh paşa gibi gezersin

boy: 1.90, kilo: 100, cbr650f. Çok memnunum. YZFR1 2012-2014 seneye inşllh.

Motosikleti
    Mondial 100 MG Superboy
    Cbr 600f iyidir yada cb900 hornet

Aradığın motor xj6 diversion f kardeşim.
    jimi_hendrix bunu beğendi.

demirkask - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    R1 al direkt kardeşim hiç 250cc'den 600 geçilir mi 1000lik lazım sana

Alıntı whitedeamon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Z800 alabilirsin o paraya.
    Baktım süper motor, şekilse şekil, performanssa performans, görüntü de o biçim. Alınabileceklerde ilk sıraya yerleşti. Yalnız şöyle bir sıkıntı var benim bütçede bu motor yok. Olanlar da ağır hasarlı. Araştırmadım ancak Z750'lerle arasında pek bir fark yoktur sanırım. Olursa onlardan alınabilir bak. Şu rüzgar olayını ön cam çözer mi acaba, ben bu boyla yatabilir miyim vs.

Alıntı Eski_kasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MT-01 ( MT-10 değil ) gerçi 600 cc deil 1670 cc ama olsun :D Çift silindir ohh paşa gibi gezersin
    Hocam onu kullanmayı pilotlara bırakalım bize göre değil o

Alıntı Monty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boy: 1.90, kilo: 100, cbr650f. Çok memnunum. YZFR1 2012-2014 seneye inşllh.
    Güzel motor ancak ah bütçem vah bütçem Teşekkürler..

Alıntı hayabusaxs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbr 600f iyidir yada cb900 hornet
    Horneti geçelim de cbr600f güzel makina. Alınabileceklere ekledim hocam teşekkürler.

Alıntı voljjn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aradığın motor xj6 diversion f kardeşim.
    Güzel makina alınabileceklere ekledim, teşekkürler.

İçlerinde en çok Z800 hoşuma gitti de bütçeye uymuyor z750 nasıldır ona bakmak lazım. Bir de xj6n e baktım da z750 daha şekil yav. Bu arada fz6 tavsiye eden olmamış, tam bana göre bir motor diye düşünüyordum. 30 bin bütçem olsa temiz bir motor alınıyor da 25 bine temiz motor biraz zor gibi sanki, o kadar da bütçem yok işte.

Alıntı demirkask adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R1 al direkt kardeşim hiç 250cc'den 600 geçilir mi 1000lik lazım sana
    Ben de bu cevabı kim verecek diye bekliyordum.

Sercan_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 250r--13
    Aynı boylardayız (ben uzunum tabi 2 cm) Bende bakıyorum bu aralar böyle bir alet.Fz6 iyi hoşta temizini bulmak kumar.Anlayan adamda yok çevremde kime güvenip alacağım ? Bende liste yaptım en son xj6 da karar kıldım.

Alıntı Sercan_07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı boylardayız (ben uzunum tabi 2 cm) Bende bakıyorum bu aralar böyle bir alet.Fz6 iyi hoşta temizini bulmak kumar.Anlayan adamda yok çevremde kime güvenip alacağım ? Bende liste yaptım en son xj6 da karar kıldım.
    Diversion f mi naked modeli mi? Benimde aklıma giren Diversion f ile Z750 ikisi arasındayım şuan. Nakedsa z750 tokatlar abi.

ardacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cbf 1000 diyorum. Saglam makine seni uzmez sehir ici 7.5/8 litre arasi yakarsin eski kasa yeni kasa farketmez. Gidisi duruşu cok iyidir. Abs / cbs standart bir duşun derim.

kadango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 8 - MT-07
    25.000' e temiz Z800 alınır, internette yazan fiyatlara bakma. 650F-600FA da alınır fakat bu iki makine ufak makine. Z800 de bu iki makineden kalıplı dursa da o da ufak ayrıca rüzgar sıkıntı ön tarafa ne takarsan tak rüzgar alırsın. Az daha koy Fazer 8 al, bu makineleri yan yana görsen beklentilerine göre tercihin Fazer 8 olacaktır, net...

Alıntı kadango adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    25.000' e temiz Z800 alınır, internette yazan fiyatlara bakma. 650F-600FA da alınır fakat bu iki makine ufak makine. Z800 de bu iki makineden kalıplı dursa da o da ufak ayrıca rüzgar sıkıntı ön tarafa ne takarsan tak rüzgar alırsın. Az daha koy Fazer 8 al, bu makineleri yan yana görsen beklentilerine göre tercihin Fazer 8 olacaktır, net...
    Yok merak ediyorum da çevresinde yoksa nasıl alacak ordan almazsa. Merak ediyorum.

vfr 800 bakılabilir. Gayet iri motosiklet. Crossrunner da olur eskisi de olur.

Truimph bakabilirsin. Seleleri derin olduğu için boy sorun olmayabilir.

kadango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 8 - MT-07
    Alıntı voljjn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok merak ediyorum da çevresinde yoksa nasıl alacak ordan almazsa. Merak ediyorum.
    Mesele oradan almak değil, motosiklet keyif işi çoğu kişi satılırsa satılır satılmazsa durur diyerek motosikletten gelecek atıl parayı göz ardı edebiliyor. Bu sebeple ilanı koyuyor, fiyatı aşağı çekmeden bekliyor. Gerçekten satmaya niyeti olan pazarlık da yapıyor, yazdığı fiyatı da düşürüyor. Hemen alayım diyorsan içlerinden en uygunu seçer gider alırsın, kelepir olmaz ama... Baharda dört ay boyunca ilanda kalan bir Z800 vardı Antalya' da, gayet de güzeldi, yakın olsaydı gider bakardım uzun süre 25.000TL' den ilanda durdu yaz başı gibi satıldı. İhtiyacı olanı bulursan alırsın uyguna, ederi de fazlası değil, 25' ten fazla yazanlar hala ilanda duruyor sürekli ilan yeniliyorlar. Motosiklet piyasaı özellikle büyük hacimlilerde peynir ekmek gibi satılan modeller dışında stabil değil. Kışın inanılmaz fiyatlara güzel makineler alınabiliyor. Kışın aldığı 20-30.000TL' lik motosikleti 4-5.000TL karla yazın satan bir çok kişi var.
    €mre bunu beğendi.

Alıntı kadango adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bulsam bütçeye uygun kaçırmam zaten. Hayırlısı bakalım, teşekkür ederim.

Motosikleti
    HondaCRF250Ralli
    Ikinci el Yükseltilmiş gidon ile nc750x..Sıfır trk502abs bir bak derim..tabi trk502abs ye eylül 15 den sonra bak ki, yüksekten satamadiklari makinayı 25e kspatabilelim. ;)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)