Merhaba CF moto 150NK benim çok hoşuma gitti 2. el olarak almayı düşünüyorum. İnternette biraz araştırma yaptım ve yedek parçaların olduğunu gördüm acaba hala parça sıkıntısı var mı ? bilen birisi cevap verebilir mi ?
Merhaba CF moto 150NK benim çok hoşuma gitti 2. el olarak almayı düşünüyorum. İnternette biraz araştırma yaptım ve yedek parçaların olduğunu gördüm acaba hala parça sıkıntısı var mı ? bilen birisi cevap verebilir mi ?
Aklın varsa Türkiye'de abidik gubidik markalardan tonla para vererek bir ürün alma. Burası Avrupa değil. Başına birşey geldiğinde ne sorumlu ne yetkili ne de başka birşey bulursun. Aynı paraya yetkili servis ağı daha da oturmuş, yedek parça stok sıkıntısı olmayan farklı markalara bakmanı tavsiye ederim
Haklısınız ama aynı paraya ybr yada. cbf alabiliyorum ve bunlar bana mantıklı gelmiyor 150 nk kullanan kime sorsam çok çok memnunlar o yüzden içime sinen güzel bişeyler almak istiyorum.
(Bir opsiyon olarak da bajaj ns150 yada 200 düşünüyorum bu arada)
Neresinden tutsak elimizde kalıyor bu konuda boynum kıldan ince sende çok haklısın ne desem boş. Ybrnin ikinci eli bile olmuş 10 bin lira
Ybr cbf gibi artık çağdışı kalmış karbüratötlü saçmalıklara para verme. Senin durumunda Bazı riskleri göze alıp 150nk almak en iyisi galiba
150 nk yı 5000 km kullandım. parça sıkıntısı hariç güzel sorunsuz motor gönül rahatlığıyla alabilirsin. ybr falan bitti artık o iş gerek yok o kadar parayı eski teknolojiye dökmeye.
aslına bakarsanız gerek cf moto olsun gerekse UMA nın aracı olarak getirdiği diğer markalar olsun içlerinde kötü motor yok örneğin 2019 yılında gelecek olan zontes x310 harika hele t310 diye bir modeli var ki aradığım enduro diyebilirim ama 2019 da Türkiye ye gelmiyor sanıyorum RX evo yüzünden getirmek istemiyorlar satışları baltalamasın diye
UMA bunlar gibi bir çok markanın distiribütörlüğünü yapıyor yani yelpaze geniş fakat bu işi düzgün yapamadığı için bu canım motosikletleri maalesef mundar ediyor
bu marka ve modellere en azından Kuralkan gibi bir kurum aracılık yapsa sanıyorum UMA daki gibi mağduriyet yaşanmaz
onlarda pulsar ve dominara takılı kaldılar her sene aynı motoru değişik renge boyayıp yeni model diye piyasaya sürüyorlar 2019 yılında dominarı kırmızıya boyamışlar jantları sarı yapmışlar yeni model diye dayamışlar
tasarım bazında yeni modellere baktığımızda v15 gibi 150 cc lik açıkçası benim pek ilgimi çekmeyen motosikletler getiriyorlar kuralkandan beklentim açıkçası zontes t310 gibi bir enduroyu artık Türkiye piyasasına sürmesi yönündedir
böyle dominar pulsarla veya v15 gibi modeller ile bu iş bir yere kadar gider
bir gün biri gelir iyi bir distiribütör böyle enteresan bir modeli ortaya koyar piyasayı siler süpürür ne dominar kalır ne pulsar
şu an bütçem dahilinde ilgimi çeken tüm motosikletler UMA nın aracılığı ile Türkiye ye geliyor maalesef bu sebeple 200 NS de çakılı kalmaya devam ediyorum ama şöyle adam gibi sattığı malın arkasında duran bir distiribütör çıksa anında geçerim o tarafa
Kuralkana kadar okudum gerisini okumayı gerek görmedim tekrar edeyim kuralkana ile Uma arasındaki tek fark sucuk ekmek etkinliği gerisi yani servis olayı ürünün arkasında durması dersek al birini vur ötekine.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)