Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

biri bana anlatsın ?

REKLAM ALANI
    outlawwanted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pcx
    neyi diyeceksiniz ama şu elektrikli bisiklet ve scooter tipi motorluları benzinlilere alternativ olabilirmi sizce bilgili arkadaşları sahneye davet ediyorum
    http://www.biselect.com.tr/ hep detay içermiyor ama kapasite maksimum hız nedir servisin bu taşıtlarda konumu nedir(her moped tamircisi el atamaz dimi) vs. vs . vs.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    geçenlerde gastede gördüm,getiren firma baya güveniyodu.max 35 km hız yapabiliyomuş.ufak yerlerde ideal olabilir ama büyük şehirlerde ne olur bilemiyorum.trafiğe nederece uyum sağlar

http://www.sabah.com.tr/cm/gnc107-20060714-103.html

outlawwanted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pcx
    bende bu sorunun cevabını arıyom ...ayrıca şundanda korkuyom eger bu ceryanlılarda yayılırsa devlet baba şu ötv canavarını bunada bulaştırır..

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    ya beyler neden anlamıyorsunuz bunların hepsi çin malı bugun motorlarından şikayetci servis*yedek parça sorunu cekerken bu gelen meretler rezilliğe rezillik katacak..... :(
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

batuhan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5 Motosikleti: Kymco Activ 110
    arkadaslar bunu nerede kullanacaksınız.??
    ben bu sabah beylıkduzune kahvaltıya gıttyım geldım
    75-80 km yol ortalama hızım 80-90 dı bu resımdekı elektrıklı scooter ne o kadar yol gıder gıtse bıle 30-35 km hızla sızı otobanda bu araclar suruculerı çiğ çiğ yer.!! 30km hız hıcbır işe yaramaz......
    tabıkı bu benım dusuncem....
    ____it's my life_1982____

firtina110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pejo-to-kat-layan
    elektrikle benzini kıyaslama bile dostum.Çünkü bugün en yavaş giden benzinli motor 60 km./s yapıyor. En yüksek elektrikli çalışan bisiklet 30 km/s'i geçmez.

ama sen en iyisi onlardan bir tane al.yanından geçen benzinliler sana hava bassın biraz haha
    itina ile kaza yapılır

heveslee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu tip motosikletletler daha memleketimizin tatil bölgelerinde ve istanbul adalar için uygun olur kanaatindeyim
    HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !

BFurkanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 Vulture i
    bi kere onlarda ehliyet ve plakaya ihtiyaç yok bildiğim kadarıyla....yani köprüden falan geçemessin onla

kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Bence alternatif olamaz. neden dersen
    1) otobanda azami olduğu kadar asgari süratte vardır. Yanlış hatırlamıosam 40'ın altında gidemessin.
    2) 4 tekerlek sürücüleri motoru bile araçtan saymazken bu tip aletleri bi arkadaşın dediği gibi harbiden çiğ çiğ yerler
    3) Yolda şarjın bitti dielim napcan??
    4) Max hızı düşük olduğu için bayar
    5) Adalar'da kullanılıyo çünkü orada motorlu araç kullanmak yasak ( devlet araçları iş için girebiliyo)
    6) En iyisi ayağını yerden kesmek istiosan çinlide olsa bi motosiklet
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    iyide bu motosikletlere alternatif bişey değilki.bisikletlere alternatif olabilir.pedalları falan var,yorulunca elektrik motorunu devreye sokuyosun.eğlence amaçlı kullanılabilir.otobanda kullanmak için değil,sokak aralarında kullanmak için tasarlanmışşeyler.bence çokta fena bişey değil.yani bisiklet gezileri,ufak turlar için çokta kullanışlı olur.

hayir- Sadece dogru durust elektrikli motorlar henuz Turkiye'ye gelmedigi izin boyle dusunuyorsunuz. Su anda sadece 250W ve 600W motorlar Turkiye'de..

HAziranda 3000W ve 4000W geliyor. Fiyatlari asagi yukari Activa ile ayni ama gunde 50km giden senede 1000 TL kar eder.. Servis de daha ucuz.

Eger elektrikli motorlarin neler yapabilecegini gormek isterseniz VEctrix web sitesine bakin. New York polisi bile bunlari kullaniyor. Zero da cok iyi,

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler