Yapılır mı arkadaşlar? Uzun yol için abs li bi scooter almak istiyorum hangisini önerirsiniz
Yapılır mı arkadaşlar? Uzun yol için abs li bi scooter almak istiyorum hangisini önerirsiniz
Hocam onu ben de araştırdım ve yamaha'nın bütün modelleri sert. Bayinin kendisi bile böyle diyor. Ben piaggio Medley ile joyride arasında kaldım ve para işini ayarlasam bunlardan birini alıcam sanırım.
Tmax 530 uzun yol için uygun.Bursa otobanında 150 ile yanımdan geçti dedim scooter budur
Pcx ile sürekli Tekirdağ, Sakarya, Çanakkale yapmıştım. 25 bin bindim motora.
Nmax 155 e verilcek parayla xmax yada 250 cc başka scooter alıp keyfime bakardım şahsen.
Uzun yolda perişan eder seni kanımca demedi deme.
Nmax 125 kullanıyorum. Motor gider, sen gidemezsin. Selesi aşırı rahatsız, 1 saatten sonra sövmeye başlıyorsun. Ön cam şart, yoksa rüzgarı çok hissettiriyor.
Bu olumsuzluklar dışında gayet dengeli ve ekonomik. 100 km de ani gaz açmazsan 2-2.1 lt yakıyor ortalama. Benim yol bilgisayarı hep bu civarlarda. Ben xmaxle, nmax arasında kaldım. Rahatlık, güç ve konfor deyince xmax, ekonomi deyince nmax olay bu aslında.
Yapılmasına yapılır da, henüz alınmadıysa daha farklı modellere bakmakta fayda var.
Önce duke sonra pulsar şimdi de nmax mi hocam ?
125 likle (pcx, fiddle 2) bile 3-4 bin km yol yapanlar var hatta iki kişi + çanta v.s ama benim tavsiyem hem güvenlik hem konfor açısından 250cc olması çok daha iyi olur
Zafferano'yu da düşün. Şu anda fiyatı Nmax'ten uygun, her yere de gidilir. ABS yok.
Zafferano ile alakalı inceleme videosu bulamadım :(
Abi papaza kızıp oruç bozulur mu 😊
Sele rahatsızsa minder yapın/alın.
Yapılır yapılmasına da yetersiz kalır, bir süre sonra sıkılırsın. Uzun yol için en az 250 cc makinalara bir bak
xcity al kesinlikle...
buraya da yazayım : Kymco xciting 250ri. çok güzel bir motor kymcolara bayılıyorum a2'yi beklemedeyim şuan
İlk motor ise alınır uzun yol yapılır. Sonra deneyimle birlikte daha iyisi olmalı deniyor. Ben öyle diyorum şuan(rks titanic 150).
Dün medley'e oturdum, selesi çok sert ve oturuş pozisyonu çok dik. NMAX kullandım. Bence NMAX daha konforlu. Joyrideye de oturdum ama hatırlamıyorum.
Ayrıca 125lik nmax düz yolda rahat rahat 110 yapıyordu. (sabiha gökçen rampasında 107 ölçtüm) Bayır aşağı 122 gördüm daha da basmamıştım. NMAX 155 bi tık daha güçlü ve torklu olacağından daha fazlasını rahat görür diye tahmin ediyorum. Ben çok mutluydum..
X max yada honda forza 300 bak.uzun yolda arabalarin hizina ayak uyduramaz nmax tehlike yasayabilirsin. Forza da sele daha alcak. Xmax ta guzel makina.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)