Sıfır aldığım motoru iade edebilir miyim ?
Reklamlar
-
Alalı 2-3 gün oldu ama ben maddi yönden çok sıkıntıya düştüm borç ie motoru geri verebilir miyim ?
Plaka falan daha çıkmadı plakayı aldıktan sonra satış yapsam zarar eder miyim hiç çalıştırılmadı garage'da duruyor , bu satış zamanları olurmuş sadece yazın mı satabilirim yoksa kışında satılır mı acil cevap bekliyorum ?
Reklamlar
-
ranzi adlı üyeden alıntı
Alalı 2-3 gün oldu ama ben maddi yönden çok sıkıntıya düştüm borç ie motoru geri verebilir miyim ?
Plaka falan daha çıkmadı plakayı aldıktan sonra satış yapsam zarar eder miyim hiç çalıştırılmadı garage'da duruyor , bu satış zamanları olurmuş sadece yazın mı satabilirim yoksa kışında satılır mı acil cevap bekliyorum ?
Sıfır bütün ürünler 15 gün kuşulsuz iade edilebiliyor diye biliyorum.Ama siz onu kalandın bindin deyer kayıbı olur gibi geliyor.Alıcaklarını sanmıyorum.
-
Hiç binmedim 0 km , aldığım gibi garaja koydum lastiklerinde bile toz yok poşetlerini yeni açtım
-
Sıfır km olarak satılan hiç bir taşıt "0 km" değildir.
Belirli kullanım kilometresi, kusurları, belli orana kadar hasarları kabul edilmiş taşıttır.
Kaç km oldu bilmiyorum ama plaka çıkarınca değeri düşer.
Çok az km olduysa bayiyi aramaya değer.
-
Öğrenci olduğum için zor duruma düştüm aldığım için pişman oldum şimdi acaba iade alırlar mı bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
km hiç yok arkadaşlar kutusundan çıkarıp garaja koydum sonra anlattığım gibi 2 gün oldu alalı
-
Motosiklet ne? Bayi ne? Tam km ne?
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
-
Zor ama aldığınız bayi ile görüşün. Hiç binmedim nasıl oluyor? bayiden eve getirmediniz mi? yoksa şu internetten satılan çinlilerden mi bu? kargo ile mi geldi. Eğer öyle ise iade almazlar. Kışın satacaksanız aciliyetiniz yok demek ki.
-
-
Almazsa almasın.
La satarsın bakma millete herkes felaket tellallı.
Adamlar 1 yaşında 10 bin km devirmiş motoru sıfırla ayrı rakama satıyor dert etme,her malım alıcısı vardır..
-
13 Temmuz 2017, 17:16
hokahey adlı üyeden alıntı
çok zor. bayi almaz.
Eyer gerçekden çok iyi hiç kulanılmamış sa 1.000 TL kesik atıp alabilirler bence.
Siz bir şansınızı deneyin,motor neydi bu arada.
-
13 Temmuz 2017, 17:38
Plakası olmadığı için eve minübüsle geldi.2017 model siyah renk r25 , 0 km , aynen kışın satabilir miyim acaba bir de hiç böyle satış işleriyle uğraşmadım.
-
13 Temmuz 2017, 17:41
aldığın fiyata sat veya 500 1000tl aşağısına sat sıkıntı olmaz neden kış ayını bekliyorsun ki kullanılmamış ellenmemiş motor.
-
13 Temmuz 2017, 17:45
kışa kadar satamazsam mesela 100 km falan yapsam piyasası kaç olur acaba ? aslında 15 güne kadar iade hakkımın olduğunu sanıyordum ama motorlu taşıtlarda işler değişiyor ama 2.el araçlara bile 2 yıl garanti geldi bunlara nasıl iade hakkı olmuyor bilemiyorum.
-
13 Temmuz 2017, 17:45
Bi 500 tl altına satarsan gidebilir.
-
13 Temmuz 2017, 17:56
ranzi adlı üyeden alıntı
kışa kadar satamazsam mesela 100 km falan yapsam piyasası kaç olur acaba ? aslında 15 güne kadar iade hakkımın olduğunu sanıyordum ama motorlu taşıtlarda işler değişiyor ama 2.el araçlara bile 2 yıl garanti geldi bunlara nasıl iade hakkı olmuyor bilemiyorum.
Bayi ile görüşüp az bi miktar para kırıp satışı iptal ettirebilirsin. Plaka çıkmadığı için bayiden motor satmadan bedavadan para kazanacağı için kabul eder. Ama paranın %100'ünü iade etmez.
-
13 Temmuz 2017, 17:57
Eger bir sorun sikinti yoksa keyfi iade çok zor. Binemiyorum begenmedim kabul ediomez gibi gliyor cunku test motoru kullansaydin yada kullandin vs diyerek onune engel koyabilirler diye düşünüyorum.
-
13 Temmuz 2017, 18:29
15 gün içinde koşulsuz iade diye birşey olmaz. Ticaret hukukuna göre ayıplı bir malı 8 gün içinde iade edebilirsiniz. Ha ben bayinin yerinde olsam geri almam o ayrı.
-
13 Temmuz 2017, 18:37
R25'se zaten çok kolay satacağını düşünüyorum.Açıklamasına yaz dedikleri gibi 500-1000 TL altına koy satarsın.
-
13 Temmuz 2017, 18:50
yusufkalaz adlı üyeden alıntı
Eyer gerçekden çok iyi hiç kulanılmamış sa 1.000 TL kesik atıp alabilirler bence.
Siz bir şansınızı deneyin,motor neydi bu arada.
1.000 mi? en az 2.500 tl. almadan geri almaz.
-
13 Temmuz 2017, 18:53
Dostum satın aldığın bir televizyon veya bilgisayar değil motorlu taşıt. Bayi tüm paranı sana geri vererek almaz. Sen plakanın çıkar, 600-700tl altına ilan ver
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)