Merhaba arkadaşlar.. Kendimi tanıtmaya gerek yok. Motor sevdam nasıl başladı? Ne gördüm de motora olan sevgim başladı? Evet sorular bunlar. Ben 16 yaşındayım.. Bu yaşıma kadar motorun herkes gibi şeytan icadı olduğunu düşünür, binenlere iyi gözle bakmazdım. Sanırım birazda çevrenin etkisi oldu. Çünkü ne ailemde ne arkadaşlarımda kullanan kimse yoktu. Ve babam hep derdi; "Bi kere düştüğün zaman en az 3 5 yerin kırılır". Bende Tastik ettim. Sonuçta hem babam hemde kimseden görmemişim motoru yani.. Neyse işte, bir sınıf arkadaşım "kanka bi motor var aynı kawasaki ye benziyo, hem ucuz hem şekil" falan söyleniyordu dibimde. Tabikide dedim ki sakat iş falan binilmez motora. Sonra bi gün yurda giderken aklıma geldi. Bi bakayım dedim ne diyor bu çocuk falan. Girdim Sahibinden'e yazdım cbr 125. Hani ilk görüşte aşk derler ya, işte bende cbr'a ilk anda aşık oldum.. Motoru aileme söylesem bir şey demezlerdi zaten. Ben biraz o yönden şanslı bi çocuğum. Ben ne dersem hem hayır demiyolar. Bu seferde demediler zaten. Önce ehliyete Yaşın tutuyomu falan dedi annem.. Evet falan dedim hatta sürücü kursuna falan gittik kabullendi zaten. Ama ben hayatımda hiç motor sürmedim. Ve sürmediğim halde bu kadar sevdalıysam elimde olunca ne olur düşünemiyorum. Motor alıcam dediğim herkez araba al, motor tehlikeli, benim akrabam kaza yaptı falan gibi söylemler.. Bi süre sonra hepsine "he" diyip geçmeye başladım. Her gece rüyalarıma giriyordu. Hayal falan ediyodum motorum olsa ne yapardım diye. Ben hayatımda ailemden sonra hiçbir şeyi bu kadar çok sevmemiştim. Yolda gördüğüm her sport veya naked motora kilitli kalmaya başladım.. Bu yaz İngiltere ye gidicem.. Eğer ki gitmeseydim şu an elimde ehliyetim olucaktı.. Ama hayırlısı olsun diyorum. Geç olsun ama güzel olsun.. Emin oldun yazıya dökemediğim o kadar çok şey varki.. Bunlar sadece anlatabildiklerim. Birde sadece yaşanan şeyler var. İşte ona da kelimeler yetmiyor.. Ben aile ikna konusunda çok şanslıydım. İkna falan değil zaten konuştuk tamam dediler.. Umarım sizinkiler de Fazla sıkıntı çıkartmazlar.. Herkeze bol şanslar.. Motoru alınca görüşlerimi söylemek için gene burda olacağım inşallah. Kendinize iyi bakın..