Kaza mullholland'da oluyor galiba.
kaza için 1,03'e gidin.
Abi bu ne ya baya dümdüz damperli kamyon gibi girmiş viraja.
Not:videoyu kalabalıkta açmayın kötü anlaşılıyor.
eleman bayağı tez canlıymış
ben de kaza yaptım, ağzımdan laf çıkmadı. kendi kendime, içimden "hay a.q, ne b.k yedim ben şimdi!" dedim; bu ne be?
Vizor kafasina gozune falan saplandi sandim bende...
Evet kaza mullohand yolunda oluyo arkadaşının konuşmalarından anlaşılıyor
Galiba eli kırılmış başka bir şey yokgibi
Ulan nasıl zırlamaktır bu tamam kaza yaptın sağına soluna bak, dedim kolu bacağı koptu herhalde tey allm.
kaza yapan çığırmaya başlayınca benide bir gülme tuttu
Virajda doğru konum almanın önemi adlı çalışma...
kaza yapınca şoka girmiş,bunda hayret edecek bişey yok.bizim işyerinin önünde ambulans başka bir araçla kafa kafaya girmişti,hava yastıkları falan açıldı ama öyle çok bişey yok,o ambulans şöförünün ayakları zangır zangır titreyerek araçtan inişini unutmam hiç.adam yarım saat ağlamıştı.insanlık hali,olur bunlar.
adamin sanirin kolu kirildi ve kiriga bu kadar bagirmasida normal. ne o yoksa sizin kolunuz celiktenmi yapildi? kirik acisi ilk anda bayagi siddetli olur.
benim kolum da kırıldı, belimde omurum da kırıldı. olay esnası şoktan acı falan hissetmiyorsun. şöyle 20-30 dakika geçince meydana çıkıyor acısı-ağrısı.
Herkesin farklı bir acıya dayanıklılığı vardır. Boşuna tartışmayın. Önemli olan viraja doğru girmek ve çıkmak.
Psikolojiden çok anlamam ama sanırım acıdan değil korku ve şoktan dolayı bu kadar çok bağırmış.
Başiniza gelince anlarsiniz adam neden bagiriyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)