Feci Kaza Güvenlik Kamerasında
Reklamlar
-
48 JJ 302 plakalı motosikletiyle şehir merkezinden Çalış istikametine seyreden Okan Karayazı, yolun karşısına geçmeye çalışan Süleyman Can Kaplan’a yandan çarptı.
Çarpışmanın etkisiyle kaskı başından fırlayan Karayazı, park halindeki 48 JS 631 otomobile başını vurarak kanlar içinde yerde kaldı. Kaplan ağır yaralanırken çarpışmanın etkisi ile fırlayan motosiklet yaklaşık 70 metre mesafedeki restorana girdi.
Reklamlar
-
-
Top Speed'ci arkadaşlar için umarım uyarıcı bir haber olur.
-
Ölen motosikletli mi yaya mı anlamadım
-
-ZERO- adlı üyeden alıntı
Ölen motosikletli mi yaya mı anlamadım
Motosikletli arkadaşmış.
-
Yayaya çarpmamak için kontrolden çıkmış görünüyo, yaz aylarında daha da dikkat etmek lazım.
gencecik muhtemelen bilinçsiz bir çocuk.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Bir reyzingçi arkadaşımız daha aramızdan ayrıldı. Kaskı takmak kadar bağlamak da önemli. Allah rahmet eylesin...
Not: İnşallah ailem bu haberi görmez. Yolculuk arifesindeyim...
-
Fethiye'de bi çok kişinin kaskın ne olduğundan haberi yok geçen gün MT-07 de kasksız gezen adam gördüm bu olasılıkla bu arkadaş da kaskı koluna asıp sahilde şekil yapanlardan Allah ailesine sabır versin.
-
maalesef fethiye, dalaman, ortaca, marmaris, bodrum şekil yapacağım diye sür'at yapan gençler ile dolu.
-
12 Temmuz 2017, 15:11
Mustaphalanx adlı üyeden alıntı
Bir reyzingçi arkadaşımız daha aramızdan ayrıldı. Kaskı takmak kadar bağlamak da önemli. Allah rahmet eylesin...
Not: İnşallah ailem bu haberi görmez. Yolculuk arifesindeyim...
scooter daha güvenli
-
12 Temmuz 2017, 15:14
Kask takmamak bazen daha faydalı. Neden diyeceksiniz?
Kaskı takıpta bağlamıyorlar ya, hem de kask var diye daha hızlı gidiyorlar. Sonra çarpınca ilk kask fırlıyor kafadan. Kask olmayınca genelde çok hızlı gidilmiyor.
-
12 Temmuz 2017, 15:45
Videoyu izleyince intihar mı yoksa dedim??
-
12 Temmuz 2017, 15:58
Üzüldüm... Eğitimsizlik bir gencecik canı daha aldı...
Kızın, doğru söylüyorsunuz ama gençlik bu, ben de yaptım böyle hatalar küçükken, arkadaşlarımı toprağa verdiğimde daha net anladım neyin ne olduğunu.
Mekanı cennet olsun..
-
12 Temmuz 2017, 16:20
İlk motor önünden geçtikten sonra hayatını kaybeden gencin geldiğini gördüğü halde yola atlayan bir adet yaya yüzünden meydana gelmiş. Çok yazık.
-
13 Temmuz 2017, 01:38
Ne dersek diyelim haklıyız fakat ucunda ölüm olan şu topicte beyinciği alınmış gibi reyzingçi vs diye sınıflandırmak yerine ders çıkarmak herkesin hayrına olur.
Allah taksiratını affetsin üzüldüm.
-
13 Temmuz 2017, 02:05
Kamerada gorunene göre hızları 80kmh ve üstü. Gereksiz hiz, Bilinçsizce döndürülen bir gaz kolu ve arkasından ağlayan insanlar.
Diyecek fazla söz yok
-
13 Temmuz 2017, 15:04
Bence olayın iç yüzünü tam anlamıyla bilmeden yorum yapmak mantıksız tek teker gittiği söyleniyo ama videoda böyle bişi yok kaldı ki ölümüne kendisi değil yaya sebep oluyor tabiki ondada suç var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)