Dominar 400 fiyat düştü "Ekrem amca buraya"
Reklamlar
-
12 Temmuz 2017, 13:28
hem tipsiz hem güçsüz hem ağır boşa ithal edilmiş bir fiyasko motor bence
Reklamlar
-
12 Temmuz 2017, 13:32
-
12 Temmuz 2017, 13:43
Tamamen marka ve kalitesinden, gücünden v.s. bağımsız olarak söylüyorum, 250 cc sonrası çok saçma sapan bir ÖTV kazığı varken, bu fiyat bu cc de, bu donanımda gayet iyi.
Merak ediyorum, Cbr, R25 euro 4 uyumlu üretilip ülkemize gelse, bu gün kaç para olurdu. Misal aklıma versys 300 geldi, kaç para? 30 bin gayme.
-
12 Temmuz 2017, 14:44
çok satılan bi motormuş diyolar da yolda göremedik bi saklanmayın utanmayın çıkın meydane :D
her kafadan bir fiyat politikası, motoru boşver bacacın ayıbıdır, bakkal zihniyetidir.
neyse yazılım atıp teklemeden gidiyosa sorun yok, mal kalite ne de olsa.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
12 Temmuz 2017, 15:10
16500 tl iyi olmuş, inazuma satılmaz bu rakamla, bir kaç ay sonra Japonlar yine zam yapar, bunları fiyatları sabit kalır, her yer yine bajaj dolar ...
-
12 Temmuz 2017, 15:13
Sürmeyen herkes yine motora atıp tutmuş.Milletde istiyorki nerdeyse beleşe motor alalım.
Bajaj eskisi gibi değil artık bu piyasada kendini kanıtlamış yedek parçası bol 2.eli oturmuş ve çok sayıda kullanıcısı olan bir marka haline dönüştü.
Bence fiyatı ideal.16 ya çok diyen bu kafa yapısı ,yıllardır hiçbirşeyi değişmeyen cbf'ye 6.600 ybr'ye 7.500 tl verir ondan eminim.
Motorun özellikleriyle kıyaslarsak.Ön ve arkanın ABS olması,(bence çok önemli kullanmayanlar önemsiz diyecektir.)Yakıt tüketiminin düşük olması,Kaydırmalı debriyaj olması bence bir avantaj şuan
Yamaha YS 125 diye getirilen motor Japon markası(nerde üretildiğine bakılmaksızın) olabilir.Sırf enjeksiyon var diye 10 milyar etmez.(Arka kampana).
Burdaki amacım fiyatının yüksek yada az oluşunu eleştirmek değil.Fiyatı açıklanır açıklanmaz motoru görmeden ''Ooo ona bu para verilir mi''diyenleredir.
Bu arada bende koyu Yamaha kullanıcısıyım.(MT-07&Crypton)
-
12 Temmuz 2017, 15:18
O değilde 18den alanın günahı ne :p
-
12 Temmuz 2017, 15:25
Çift silindir olsa alırdım. Bence en büyük eksikliği bu.
-
12 Temmuz 2017, 15:26
Ns yi "oklayanlar şimdi pulsarcı oldu
Dominarda bir süre sonra ns gibi tercih edilen bi motor olacak
-
12 Temmuz 2017, 15:28
sercan2667 adlı üyeden alıntı
Sürmeyen herkes yine motora atıp tutmuş.Milletde istiyorki nerdeyse beleşe motor alalım.
Bajaj eskisi gibi değil artık bu piyasada kendini kanıtlamış yedek parçası bol 2.eli oturmuş ve çok sayıda kullanıcısı olan bir marka haline dönüştü.
Bence fiyatı ideal.16 ya çok diyen bu kafa yapısı ,yıllardır hiçbirşeyi değişmeyen cbf'ye 6.600 ybr'ye 7.500 tl verir ondan eminim.
Motorun özellikleriyle kıyaslarsak.Ön ve arkanın ABS olması,(bence çok önemli kullanmayanlar önemsiz diyecektir.)Yakıt tüketiminin düşük olması,Kaydırmalı debriyaj olması bence bir avantaj şuan
Yamaha YS 125 diye getirilen motor Japon markası(nerde üretildiğine bakılmaksızın) olabilir.Sırf enjeksiyon var diye 10 milyar etmez.(Arka kampana).
Burdaki amacım fiyatının yüksek yada az oluşunu eleştirmek değil.Fiyatı açıklanır açıklanmaz motoru görmeden ''Ooo ona bu para verilir mi''diyenleredir.
Bu arada bende koyu Yamaha kullanıcısıyım.(MT-07&Crypton)
cbf'ye laf attın, seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.
taş gibi makina cbf. sıkıntı çıkarmaz. sanayi sanayi, usta usta gezdirmez.
yağını suyunu koy gez, sanayide gezme, doğada gez. fark bu koçum. şekil isteyene şekilli motor çok. sanayiye git, görürsün.
-
12 Temmuz 2017, 15:30
blacktulip adlı üyeden alıntı
O değilde 18den alanın günahı ne :p
18 den alanlar üzerine soda içsin :D lansman fiyatını tersten uygulayan bacac mağduru onlar.
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
12 Temmuz 2017, 15:37
hokahey adlı üyeden alıntı
cbf'ye laf attın, seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.
taş gibi makina cbf. sıkıntı çıkarmaz. sanayi sanayi, usta usta gezdirmez.
yağını suyunu koy gez, sanayide gezme, doğada gez. fark bu koçum. şekil isteyene şekilli motor çok. sanayiye git, görürsün.
Ns ile 32 bin kmye yaklaştım sıfır sıkıntı çoh memnunum )
-
12 Temmuz 2017, 15:47
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Ns ile 32 bin kmye yaklaştım sıfır sıkıntı çoh memnunum )
İdrak konusu zor mu sahi bu kadar, arkadaş biz de motorcuyuz, birbirimizin memnun halleri olsun paylaşalım diye burdayız :D
Genelin üzerine sirayet eden şu en baba motor pulsar yada bacac tayfasına olan tepkiler normal değil de ne?
Sen memnunsun, kaç kişi mağdur haberin var mı? bu üzerinde olduğun motorun patates olduğu gerçeğini değiştirmiyo :D
pulsarı elime aldırmayın şimdi, sanki sürmedik bilmiyoruz ne olduğunu,
sırf ne olup olmadığını görmek için bir dominar alıp canını çıkaralım bakalım mal ne derece kalite?
allahm çok eğleniyorum :D
-
12 Temmuz 2017, 15:50
-
12 Temmuz 2017, 16:04
polo34 adlı üyeden alıntı
16500 tl iyi olmuş, inazuma satılmaz bu rakamla, bir kaç ay sonra Japonlar yine zam yapar, bunları fiyatları sabit kalır, her yer yine bajaj dolar ...
Motorsuz sokak görmekden iyidir be abi.
-
12 Temmuz 2017, 16:07
-
12 Temmuz 2017, 16:09
Her zamanki oyunlar 10.000 diye getirip kampanya adı altında 9'a vermek gözünü sevdiklerim. Benelli distrübütörüde bunu bildiği için tam tersini yapıyor 30.000 yazıyor 27.500'e veriyor
-
12 Temmuz 2017, 16:27
Seko adlı üyeden alıntı
Satışlar çoğaldıkça fiyat neden artsın onu anlamadım ? Yani önce gidip fiyat yüksek diye yazıyorsun, sonra da 10000 TL olsa da almam falan diyorsun. Herhalde sabahın üçünde yazdığın için böyle oluyor. Motoru sürmediğin belli, git bir sür tekrar konuşuruz.
15 - 18 bin TL arası 250 cc Japonlar bayilerde duruyor. Koşun arkadaşlar, 16500 TL'ye Dominar gibi motor varken hala fiyatı düştü diye isyan edip, kendinizi enayi yerine koydurup 250 cc ABS'siz motora 16 bin TL verin. Sonra da Dominar'la aynı gidiyor diye kendinizi kandırıp son sürat muhabbeti yaparsınız.
Zorunamı gitti bilader 10000 i bırak 5000 tl de olsa almam tarzım değil, ağır motor ve hoşuma gitmiyor. Yamaha ve Honda da az sattığı için sanırım sürekli fiyat yükseltiyorlar nasıl olsa satılmıyor ya..
-
12 Temmuz 2017, 16:31
kimse kimsenin muhasebeciliğini yapmasın arkadaş. İsteyen alır isteyen almaz. Alana da almayana da saygı duyalım.
-
12 Temmuz 2017, 16:34
Ekrem amca ne demek oluyor. Abi de bari
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)