Ne'ettiniz bu motorculara?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Sen hiç yarım debriyaj gaz arka fren kombinasyonuyla yavaş sürüş esnasında iki elin de meşgulken seni arkasında gören araba sürücüsüne kenara çekildiği için teşekkür etmenin ne kadar zor olduğunu bilebilir misin güzel insan? Montla sıçmak bile daha kolaydır herhalde.
-
zaferce adlı üyeden alıntı
Sen hiç yarım debriyaj gaz arka fren kombinasyonuyla yavaş sürüş esnasında iki elin de meşgulken seni arkasında gören araba sürücüsüne kenara çekildiği için teşekkür etmenin ne kadar zor olduğunu bilebilir misin güzel insan? Montla sıçmak bile daha kolaydır herhalde.
Buna çok güldüm işte.
Bunun da eğitimi olsa da öğrensem, şekilden şekile giriyorum teşekkür edebilmek için, sonuçta teşekkürden başka her şeye benziyor hareketim.
-
oznkrçm adlı üyeden alıntı
Buna çok güldüm işte.
Bunun da eğitimi olsa da öğrensem, şekilden şekile giriyorum teşekkür edebilmek için, sonuçta teşekkürden başka her şeye benziyor hareketim.
El kol hareketine gerenk yok, bi korna çal tek bip yeterli. Anlar o.
-
-
Aynen dün başıma geldi önümdeki araba aniden durdu verdim kontrayı sonradan farkettim önüne köpek çıkmış arkasından korna çalmıştım az daha ilerde bekleyip özür dileyip teşekkür edecektim ama ne gazı bırakabildim ne kafamla selam verebildim adam bana deliymişim gibi baktı
-
tesekkure gerek yok. Kafa sisirme yeterli ayni zamanda 4 tekerci olarak soyledim
-
Geçenlerde Işık'ta yanımda sıkışan bi artçılı ekip aynaları içerden kapatınca baba büyüksün diye tezahürat yaptılar 😄 Ne yaptılar bize hakkaten ya
-
Trafikte sıkışmışım, bir yandan trafiğe bir yandan sıcağa sövüyorum, bunun geçmişinde de onlarca çeşit kişinin sıkıştırma tacizine uğramışım, sonrada birisi direksiyonunu sağa kırıp 20 cm yer açıp geç diye el edince motordan inip öpesim geliyor
-
10 Temmuz 2017, 19:20
artemis99 adlı üyeden alıntı
El kol hareketine gerenk yok, bi korna çal tek bip yeterli. Anlar o.
El debriyajdayken de zor oluyor işte. Bırakınca da iş işten geçmiş oluyor, aksiyon geçip gidiyor.
-
10 Temmuz 2017, 19:42
oznkrçm adlı üyeden alıntı
El debriyajdayken de zor oluyor işte. Bırakınca da iş işten geçmiş oluyor, aksiyon geçip gidiyor.
Hangi parmakla kornaya basıyorsun acaba? Baş parmak korna, işaret ve orta debriyaj, yüzük ve serçe de gidon da olur bunun olayı bu yani 5 parmak abanılmaz debriyaja :D
-
10 Temmuz 2017, 19:45
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Hangi parmakla kornaya basıyorsun acaba? Baş parmak korna, işaret ve orta debriyaj, yüzük ve serçe de gidon da olur bunun olayı bu yani 5 parmak abanılmaz debriyaja :D
Ilginçmiş gerçekten. Bundan sonra baş parmağımı gidonda tutayım. Nasıl akıl edememişim ben bunu.
-
10 Temmuz 2017, 21:32
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
hondaysa motor, "akıllı honda mühendisleri" normalde sinyal olan yere kornayı koyduklarından zor olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)