Grooommmm.. MT 07'den sonra ancak o keser Masraflara dayabilsem 2. motor olarak bile alırım.. Daima eğlenceli..
Grooommmm.. MT 07'den sonra ancak o keser Masraflara dayabilsem 2. motor olarak bile alırım.. Daima eğlenceli..
Google üzerinden "motorcycle slow race" veya "motosiklet yavaş sürüş" diye aratma yapın. Ve bulduğunuz bilgileri pratik edin. Yavaş sürüş tekniklerinin sıkışık trafikte çok faydasını göreceksiniz
sıkışık trafikte sürmek için, dingil mesafesi kısa ve gidon-ayna mesafesi de küçük bir motosiklet tercih edilmeli.
aralardan geçiyorsunuz; geniş olmamalı ama öte yandan da kıvrak olmalısnız.
vespa tipi (cup'tan tut xmax'e kadar) motosikletler, naked motosikletler bunun için idealdir.
RKS Jaguar modelini alırım hem az yakar hemde Japon kalitesinde bir motor. Zaten motoru yamaha crypton motoru ile aynı
Pcx ya da spacy alırdım; şey zaten pcx aldım 4 yıldır yağmur, çamur, kar-kış-güneş bana mısın demedi; demediği gibi aralara girmekte üzerine yok
Cub tarzı motosikletleri tavsiye ederim KEE 100 az tüketiyor ve sağlam diye duydum ama yakıt tüketimi net olarak nedir bilmiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)