Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Scooter Tavsiye (İkinci el)

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Mrb arkadaşlar 2 el scooter tavsiye istiyorum.Bütçem kısıtlı olduğu için yamaha veya honda yazmadım.Aşağıdaki motorlardan hangisini tavsiye edersiniz hız aramıyorum yedek parça ve rahatlık önemli benim için.Formdaki yazıların bir kısmını okudum ama 5 yıl öncesinde olduğu için tekrar sorma ihtiyacı duydum.

Daelim s3 Advance 250
    Sym GTS 250i EVO
    Sym Joyride Evo 200i
    Sym Joymax 250
    Kymco Xciting 250i

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2.el durumları nasil piyasasi canli mi onemli olan bu simdilik. Hatta konusu var yukarda guncel

Gassal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PS 150İ
    artçı konforunuda düşünerek bende bu modeller arasındayım.Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    Joymax derim. Pişman etmez. Aynaları pahalı ama alan kullanan memnun diye biliyorum. Kymconun bagajı tam kask almıyor. Daelimin şanzumanı ötenine denk geldim. Seri diyorlar ama ben yine de SYM derim.

Gassal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PS 150İ
    yamaha xcity nasıldır.artçılı uzun yol performansı servis durumu parça fiyatları falan...

Motosikleti
    Sym Joyride 200 Evoi
    Şubat ayında 2. el aldığım Sym Joyride 200 evoi scooterımdan çok memnunum tavsiye ederim. Saygılar

uur52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax 250i ABS
    Daelimi öneririm 2. el uygun fiyata bulabilirsin. 2. el piyasası çok kötü çünkü. Ama satarken senin için de geçerli olacak. Motor kaliteli, 250 cc arasında en süratlisi. Sele altı tek kask alıyor bilgin olsun.

Motosikleti
    2017 HONDA CBF150
    dostum yazdığın motorların fiyatları aşağı yukarı yamaha ve honda ile aynı gibi duruyor ama yine de sen bilirsin bence birde xmax ve pcx falanda bak derim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)