Scooter Tavsiye (İkinci el)
Reklamlar
-
Mrb arkadaşlar 2 el scooter tavsiye istiyorum.Bütçem kısıtlı olduğu için yamaha veya honda yazmadım.Aşağıdaki motorlardan hangisini tavsiye edersiniz hız aramıyorum yedek parça ve rahatlık önemli benim için.Formdaki yazıların bir kısmını okudum ama 5 yıl öncesinde olduğu için tekrar sorma ihtiyacı duydum.
Daelim s3 Advance 250
Sym GTS 250i EVO
Sym Joyride Evo 200i
Sym Joymax 250
Kymco Xciting 250i
Reklamlar
-
2.el durumları nasil piyasasi canli mi onemli olan bu simdilik. Hatta konusu var yukarda guncel
-
artçı konforunuda düşünerek bende bu modeller arasındayım.Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
-
Joymax derim. Pişman etmez. Aynaları pahalı ama alan kullanan memnun diye biliyorum. Kymconun bagajı tam kask almıyor. Daelimin şanzumanı ötenine denk geldim. Seri diyorlar ama ben yine de SYM derim.
-
yamaha xcity nasıldır.artçılı uzun yol performansı servis durumu parça fiyatları falan...
-
17 Ağustos 2017, 14:26
Şubat ayında 2. el aldığım Sym Joyride 200 evoi scooterımdan çok memnunum tavsiye ederim. Saygılar
-
17 Ağustos 2017, 14:28
Daelimi öneririm 2. el uygun fiyata bulabilirsin. 2. el piyasası çok kötü çünkü. Ama satarken senin için de geçerli olacak. Motor kaliteli, 250 cc arasında en süratlisi. Sele altı tek kask alıyor bilgin olsun.
-
17 Ağustos 2017, 16:09
dostum yazdığın motorların fiyatları aşağı yukarı yamaha ve honda ile aynı gibi duruyor ama yine de sen bilirsin bence birde xmax ve pcx falanda bak derim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)