Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklet Satışları Araç Satışlarını Katlayacak..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500


    “Motosiklet satışları araç satışlarını katlayacak”

    Trafik sorununun motosiklet kullanımının yaygınlaşmasıyla çözülebileceği bu nedenle motosiklet satışlarının iki yıl içerisinde araç satışlarını...
    Trafik sorununun motosiklet kullanımının yaygınlaşmasıyla çözülebileceği bu nedenle motosiklet satışlarının iki yıl içerisinde araç satışlarını üçe katlayacağı belirtildi.Motoist Motorlu Araçlar'ın sahibi Eyüp Alperen Cerrah, motosiklet satışlarının araç satışlarını katlayacağını söyledi. Cerrah, "Önümüzdeki iki yıl içinde motosiklet satışının araç satışının üç katına çıkacağını tahmin ediyorum" dedi."Motosiklet satışları her geçen gün artmaktadır"Trafik sorununun motosiklet kullanımının yaygınlaşmasıyla çözülebileceğini kaydeden Cerrah, "Dünyada ve ülkemizdeki en büyük sorun trafik ve zaman sorunudur. Bunun için motorsiklet en büyük çözüm ve rahatlıktır. Ülkemizde artık mototaksiler bile yürürlüğe girdi, hayatın içinde olmazsa olmaz konuma geldi. Motosiklet satışları her geçen gün artmaktadır. Önümüzdeki iki yıl içinde motosiklet satışının araç satışının üç katına çıkacağını tahmin ediyorum" diye konuştu.Dünyanın en büyük motor üreticilerinin en yeni modellerinin Türkiye'de lansmanını yaptığını söyleyen Cerrah, "17 yıldır bu sektörde işimizi severek yapıyoruz. İstanbul ve Trabzon'daki yerlerimizde Motoist olarak her yıl bin 500'den fazla motosiklet satışı gerçekleştiriyoruz. Ortaköy, Abbasağa ve Trabzon olmak üzere 3 yerde motosiklet ve marine gruplarında hizmet vermekteyiz. Bir çok motosiklet markalarında satış ve servis hizmeti vermekteyiz" şeklinde konuştu. Cerrah, motosiklet sürücülerine "Tüm korumalı kıyafetlerinizi giyip bakımlarını zamanında yapılmış motorlara binmelisiniz" tavsiyesinde de bulundu.

    Kaynak : http://www.milliyet.com.tr/motosikle...haber-2150940/
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    kadango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Nisan 2009
    Şehir
    Karşıyaka
    Motosikleti
    Fazer 8 - MT-07
    Olması gereken bu zaten. Yaşça buyuk tayfa cabuk benimsedi bu iki teker isini, dedeler altinda elektrikli pisikletle geziyorki benim de var bitane cok pratik oluyor her yere girip cikiyorum, yurutme maliyeti de dusuk. Bir de bisiklet var uc tane iki teker bir dort teker mevcut hanede. Arabayi kalabaliksak ya da uzun yolda kullaniyorum sadece.

  3. #3
    Lengeli Fötr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ocak 2017
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda CBF 150 - Suzuki V-Strom DL-650
    Bir gün herkes motosikletli olacak

  4. #4

    Üyelik
    31 Aralık 2016
    Şehir
    Bursa/Mudanya
    Motosikleti
    Mondial 100 MG Superboy
    Motosiklet araç değil mi zaten?

  5. #5
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    motosiklet çeteleri var, biraz bakındım da motosiklet çeteleri hep kötü işlerle uğraşıyorlar sanırım. yok mu iyi işlerle uğraşan motosiklet çeteleri?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)