https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...59242213/detay
Alınır mı arkadaşlar?. Sonuçta kaskoyu dolandırmışlar kaza falan yok.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...59242213/detay
Alınır mı arkadaşlar?. Sonuçta kaskoyu dolandırmışlar kaza falan yok.
Genelde hasar kaydı olan herkes böyle söylüyor hocam dikkat etmek lazım
Herkes böyle kaskoyu mu dolandırıyor?. Yoksa cidden kazalıda kaskoyu dolandırdık mı yazıyorlar?. Bu arada yaptıkları büyük bir suç diye düşünüyorum.
Şöyle; Herkes ilanın altına aynı şeyi yazıyormuşuz yok kaskodan para almak için yok sigorta için,gerçekten kaskodan para alan insanlar var fakat kalanı yalan söylüyor.Aslinda etik birşey değil fakat suç değil zira illegal birşey değil
Kaskoyu dolandıran sana neler yapmaz. Bi de böyle düşün.
Kaza yapmamışlar ama kazalı grenaj takıp kazalı gibi tutanak tutup parayı veya parçayı alıp eskisini takmışlar. Misal al motoru 50 bine, kaskoyu yaptır 3500 lira, tepe tepe kullan sonuna doğru git motoru yatır 10 bin lira kaskodan para al motorda 10 bin kayıt olsun. Motoru satışa emsallerinden 5 bin alta koy, kaskoya 3500 gitti, cebe 1500 kaldı. Bayağı büyük dolandırıcılık dönüyor. Alırsam başıma patlamasın?
Şahsen böyle bir olayı kendim yapmış olsam ilana boru gibi rahat yazamazdım bunu telefonda yada yüzyüze dile getirirdim. Ayrıca Kasko işlemlerinden pek anlamıyorum ama kazalı grenaja bakan adam motorun vurulup vurulmadığına bakmamış mı ? Kaskoda sırf grenajın o şekilde olması geriye o paraların ödenmesine yeterli oluyor mu ? Şahsi fikrim bu işe hiç bulaşmaman.
beyler konuya ters taraftan giriyorumda o kadar dolaştım sitede bişey danışacağım bi forum açmak istiyorum nerden forum açabilirim
Yeni üyeyim herkese selamlar
Ben bu iste profesyonellesmis bir firmayi dolandirmaktansa yanik bir aliciyi dolandirmanin daha kolay oldugunu dusunuyorum. Bunu yazan dolandiricilarin asil amacinin da alici oldugunu dusunuyorum. Belki kucuk bir ihtimal oyle degildir ama bu en fazla 100 kiside 1 kisi falan tarafindan olur. Kasko firmalari da diger firmalar gibi kar odakli firmalar ve her grenaj degistirene 'buyurun paraniz, helali hos olsun' demez. Demeyecek kadar isinin uzmani degilse zaten 2 sene de kasko dan zarar edyoruz deyip o yonde hizmetini durdurmak zorunda kalir.
Ozetle bunu yazanin motoru %90 kazalidir. Kazali degilse bile ben olsam kazali arac aliyormus gibi pazarlik yapardim. Icime sinmedigi icin de eger fiyat farki kazali arac grubuna uymuyorsa almazdim.
Ayrica adam simdi seni inandirmis. Sen satacagin zaman ilk sahibi soyle yapmista boyle olmusta diye hikaye anlatinca kimse inanmayacak zarar edeceksin! Burasi net!
kaskoyu dolandırmak bu kadar kolay olsa kasko yapan yer bulamazsın
bence başka bir bit yeniği var
Sonucta kasko firmalarida senden aldigi motoru toplayip satiyo. Adamlarin zarar ettigi yok yani
Kasko firmaları adamin ....
Kolay değil öyle dolandirmak
500 tane avukat çalışıyor
Bence yapilan sahtekarligi kucumsememek lazim. Sigorta sirketinin de sahibi, ortaklari ve calisanlari var. Yanlis beyanla dolandirmak suctur, tespiti halinde cezasi vardir. Bunu yapan insan da sahtekardir, yalancidir, guvenilir degildir, dolayisiyla da sattigi mala da, lafina da itimat etmem sahsen.
Böyle açıklama yapanların alayı sahtekâr.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)