HONDA X-ADV Gelmiş ......
Reklamlar
-
Evet gelmiş , gittim gördüm , çok beğendim , hemen 2 renk sipariş verdim ....
demeyi çok isterdim ama malesef 52 bin TL fiyatcık bu işe engel oldu ,
Merak edenlere ;
- NC serisi ile aynı motor ,
- dct var
- koltuk altı bagaj var bir kask alıyor ,
- tel jant , orta sehpa , cam yükseltme (epeyi yükseliyor) ,
- ilginç bir gösterge paneli var , altta küçük bir panel daha var , çift ekranlı ,
- başkan motor çok iri fotolara aldanmayın ,
ve fiyatı : sadece 52 bin tl / takdir büyük Türk milletinin ....
Reklamlar
-
Zengin oyuncağı olucak desenize şuna hocam.
-
scooter görünümlü enduromsu çok pahalı bir alet olmuş
-
4 adet satılmış sahiplerini bekliyordu , millet alıyor aga ...
afrika twin dct ile ile aynı fiyat , fotoyu biraz da bu yüzden koydum zaten , neden bu çikin şeyi alayım ki (kedi - ciğer işi oldu galiba )
-
-
Almanlar 11.400 liraya alıyor )
-
şekil tip renk kalite tarz performasıda iyidir ama o fiyat nedir abi ? nerdeyse afrika twin fiyatına satılıyor.çok özel bir motor orası belli ama alıcısıda elimin parmaklarını geçmez.
-
tipini hiç beğenmedim almazdım zaten diyerek kendimi avutayım
-
-
07 Temmuz 2017, 14:56
-
07 Temmuz 2017, 15:03
neyse kimse söylememiş , ben söylüyorum ;
" adamlar pahalı satmıyor , türk lirası çok değersiz"
evet , durum bu
-
07 Temmuz 2017, 15:05
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
11400 liraya alsalar ne olur ki ? Kıskanç herifler. Hayatları bizi kıskanmakla geçiyor!..
-
07 Temmuz 2017, 15:18
Ver mehteri
-
07 Temmuz 2017, 15:18
Akhunturk adlı üyeden alıntı
11400 liraya alsalar ne olur ki ? Kıskanç herifler. Hayatları bizi kıskanmakla geçiyor!..
Köprülerimizimi kıskanıyolar
-
07 Temmuz 2017, 15:28
as bayrakları as
-
07 Temmuz 2017, 16:14
11.400 Lira? Hangi lira? 11.400 euro/avro/yuro olmasin. X4 yaptik mi sonuc Turkiye fiyati.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
-
07 Temmuz 2017, 16:17
Pahalı satıyorlar, ayrıca gereksiz bir araç. Üç beş tane parasını harcayacak yer bulamayan zengin alır, iki ay motorcu oldum diye tam techizat gezer sonra da ilk yağmurda veya devrilmede satışa koyar ama satamaz. Arazide gidebilen, Africa Twin fiyatlı skuter fantazisi için Honda'yı rebrik etmek lazım.
-
07 Temmuz 2017, 16:23
Zenginin malı yine züğürtün çenesini yorar.
-
07 Temmuz 2017, 16:26
Hubalahubhub adlı üyeden alıntı
11.400 Lira? Hangi lira? 11.400 euro/avro/yuro olmasin. X4 yaptik mi sonuc Turkiye fiyati.
maalesef o hesap oyle yapilmaz. almanyadaki asgari ucreti belirli bir urune endekslersin, mesela bir asgari ucret kac kilo et aliyor, kac litre benzin alir yada bu motor icin asgari ucretlinin kac gun calismasi gerekiri hesaplamak gerekir. su an sonucu az cok tahmin ettigim ve usendigim icin hesaplamadim ancak hesaplarsan durumun sandigin kadar heyecan verici olmadigini gorursun.
bizim memlekette asgari ucret 1200 lira, yani kabaca 300 avro. senin hesaba gore almanyadaki asgari ucretli 300 avro alabilirse bir ayda anca bizim gibi luks(!) yasayabilir.
son olarak da; eyyy almanya sen kimsin kopek!!!
-
07 Temmuz 2017, 16:33
Niye kendimizi almanya ile kıyaslıyoruz, sanayi devi bir ülke orası, avrupa birliğine parasını kabul ettirmiş, onlar şampiyonlar liginde, biz 3. lig takımıyız, buna alıştırın kendinizi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)