LÜTFEN YARDIM FREN BALATA
Reklamlar
-
MERHABALAR ÖNCELLİKLE ARANIZA KATILDIM. MOTARAN ALLEGRO MOTORUM VAR FRENLERİM DE SIKINTI YAŞIYORUM SERVİS VE Bİ KAÇ USTAYA GÖSTERDİM BALATALAR BİTMİŞ DEDİ BENDE ARAŞTIRDIM USTANIN TAKACAĞI BALATA 3 TL ALICAĞI PARA 30 TL BENDE DEDİM Kİ 20 TLELİK ALIRIM 10 TLEYE TAKARIM 30 OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM SİZİN DE FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTEDİM BALTA KONUSUNDA EBC GİBİ MARKALAR VARMIŞ. BİR DE İNTERNETTEN NASIL MOTORUMA UYGUN BALATA BULUCAM HEM ÖN HEM ARKA ÖN DİSK ARKA KAMPANA JANT ÖLÇÜSÜ 10 SAYGILAR ....
Reklamlar
-
Allegro 50 mi yoksa Allegro 80 mi?
-
-
3 tl ye balatamı olur arkadaşım varsa bizde alalım balatalar zaten 20 tl 10 tl de işçilik istemiş usta bence gayet makul.
-
USTA 3 TL DEDİĞİM KALİTESİZ MAL DEMEK İSTEDİM
-
Fiyat gerçekten uygun. Allegro için kaliteli yada kalitesiz olarak çok fazla farklı balata seçeneği olacağını düşünmüyorum.
-
Bir kaç yere git ustayla pazarlık et 10 liraya takar mısın diye. Anlaştıktan sonra balataları söktür eline alıp balata satan dükkana git aynısından al. Ben öyle yaptım. 35 lira brenta marka balataya verdim 10 lira ustaya. Brenta ve EBC markalarını tavsiye ederim.
-
http://www.balatauzmani.com/kymco-agility-50-r10-4t-cv-50-qt-s-10-jant-2006-2014-on-organik-kevlar-fren-balatasi-ebc-sfa228 UYGUNMUDUR ?????
-
Yani brenta marka balata kalitesi nasıldır arkadaslar alan takan deneyen memnun olan olmayan yokmu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)