Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Artçı Empatisi

REKLAM ALANI
    Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Artçı olarak bineceksem, ki pek tercihim değildir, en yavaş olanını seçerim ben, 25 senedir motor üstündeyim ama hala artçı olmak geriyor beni.
    Soruna cevap olarak, seçeneklerin içinde Rx3 ilk sırada gelir, fakat Cbf de çok uzun soluklu olmayan geziler için artçı konforu bakımından çok sıkıntı yaratmaz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    bajaj boxer
    Alıntı caddeadami1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ns200 ün artçı bölgesi çok da konforlu .. arkadaşım eşiyle birlikte sürekli uzun yol yapıyor yenge memnun olduğunu söyledi rahatlık konfor güven bakımından.. bu forumda biraz ns200 karşıtlığı var hemen kötülemişler siz bakmayın onlara ben nişanlımla gittim showroomda dedim bin bakalım arkaya rahat mısın diye sordum rahatım dedi .. uzun yolda biraz farklı olur tabi ama asla olmaz artçını düşünüyosan ns200den uzak dur falan bunlar abartılı söylemler
    Kardeş Sen bi artçı ol ns200e o zaman görcem ben seni.bende senin gibi düşünüyordum.
    kdiner bunu beğendi.

anılbel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wolf 125/ VSTAR
    Solo sürüş candır , gerisi heyecandır ...

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    Bajaj Pulsar kullanıyorum arka koltuğa oturanlar uzun sürüşlerde rahatsız oluyor, ben bile belli süre sonra rahatsız oluyorum ama ben abartıyorum 6 saatlik yolda 2 kere mola veriyorum diğer motorları kullanmadım binmedim yorum yapamayacağım.

RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Rx3 uzun yol kullanmadım o yüzden kıyaslama yapamayacağım. Geçen gün cbf150 ile (artçım + çadır + malzemeler + full dolu topcase ile) 200 km yol gittim. Konforundan çok memnun kaldık. 100km ortalama hız ile rahat bir yolculuk yaptık.

Rahat diye kıyaslarken Uzun yolda aynı artçım ile kulladığım motosikletleri belirteyim--- cbr125, cbr250, yzf r 125, mondial z one s 180, r25, pulsar200 RS. Konfor olarak bunlardan 2 kat daha rahat bir yol oldu. Rx3 rahat mıdır bilmiyorum ama bacaklara aşırı ısı verdiği için motosikletini satan Rx 3 sahibi arkadaşım var idi. Ne kadar doğru bilmiyorum...

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    artçı olmayı hiç sevmem nezaman bir arkadaşımın arkasına otursam arkadan uçup düşecekmişim veya arkadaş motoru yatiracakmiş gibi hissediyorum

Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    200ns aldım 4 ay bindim 2016 model 6 bin kmde sattım garantili motoru Artçı çok şikayetçi totosunu koyacak yer yok , şimdi 70 binde gts 250 aldım maxi scooter araba gibi rahat şehirler arası araba paso yatmaya başladı düşünün

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Artcilar birgun isyan edecek ve hepsi maxi scooter diye diretecektir

KumanBayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Fizy 125 --> Pulsar 200 NS
    Benim artçılarım şikayet ediyor

Ekleme

Bir tanesi 2 saatlik sürüş sonrası ''Evet abi motosiklet gerçekten tek kişilikmiş'' dedi ve bir daha binmedi :D

jonvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha Xmax 400 ABS
    Düşük cc motosiklette artçı + sürücü konforu söz konusu ise tek seçeneğim Inazuma F tir.
    Motosiklette sevdiğin insanlarla birlikte hafif tempoda tır tır gezinmek çok eğlencelidir.

Motosikleti
    inazuma,ybr 125 esd
    Anladığım kadarıyla artçı için rx3 rahat, puslar ns 200 çok rahat değil, kısa turlarda Cbf 150 fiyat performans olarak en mantıklısı

Liste berbat hazırlanmış bence her 3 modelde artçı için sıkıntılı rx3 evo içlerinde en iyisi ama oda iyi sayılmaz

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı kadir3531 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden Gudubet? Cbf150 ile geziye çıkan çok çift görüyorum, rahatlarmış gibi gözüküyorlar?
    Popo bir yerden sonra yeter der isyan eder ))

bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Şu an 115 kiloyum hanım ise 85 kilo birde rx3ün çantalarını doldurduktan sonra bir valiz sol çantanın
    üzerine diğer valizi de topcase üzerine bağladım. 2016 haziranda Bursa'dan Çeşme İzmir'e 425 km gittik ve temmuz 2015 sonunda aynı şekilde Bursa'ya döndük. Bu sene 4 temmuz salı günü Bursa'dan Çeşme'ye
    yalnız geldim . Hanım İstanbul'da çocuklarımızın yanındaydı. Birkaç gün içinde hep birlikte yanıma
    gelecekler. Çocuklar 10 gün kalıp İst' a dönecekler. Yaklaşık bir ay sonra gibi de biz hanımla evoyla
    Bursa'ya döneceğiz . Aynı rx3 le Hanımla beraber Bursa İstanbul defalarca gittik, döndük. Yine Bursa
    ilçelerinin çoğuna gittik. Nete foto yüklemeyi becerebilsem paylaşacam. Sevgilerle kalınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:23 ----------

Arzu eden arkadaşlara whatsapp dan gönderebilirim

Ns 200 ün selesi tahtadan hallicedir 2017 modelde durum nedir bilmiyorum ama önceki serilerde bu böyle. Sadece artcıyı değil sürücüyüde rahatsız ediyor o derece.

K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hiç bir motorda arkçı olmayı tercih etmiyorum.Motor kullanmayı sevdiğim kadar arkçı olmaktan da bir o kadar nefret ediyorum

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)