Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

OGS cezalı satış yapılır mı?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KTM Duke 200 ABS
    Merhaba arkadaşlar malumunuz. aşağıdaki konudaki sorundan bende muzdaripim. HGS den çekmemiş ogs ceza yazmış. Yarın satış yapıcam. Bu sorun olur mu?

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ve-cozumu.html

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Sorun yok daha dün satış yaptım.Vergi borcu harici sorun olmaz.(MTV)

Ben ilk motorumu satarken hgs bakiyemin içinde 20 küsür lira vardı, motoru sattım ve sattıktan sonra ne olur ne olmaz diye 1 ay sonra hgs yi kapattım belki önceden geçip gormedigim vardır da düşer diye.. Aradan tam 1 sene geçtikten sonra o motoruma ait 3 adet kaçak geçiş yazılmış ve araba sınıfına göre hesaplayip ceza kesmişlerdi 140 küsür tl ceza ödedim karayollarini defalarca aradım ama işini bilmeyen eleman dolu olduğu için ve Türkiye de yaşadığımı hatırladığım için yapacak bir şey olmadığını farkettim.

Motosikleti
    KTM Duke 200 ABS
    Alıntı Janne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sorun yok daha dün satış yaptım.Vergi borcu harici sorun olmaz.(MTV)
    eyvallah hocam. Zaten bugün muayene de de cezam yok göründü ama ayın 1inde ceza yemişim.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    o cezalar eski sahibine gelir sonradan. Bence başvuru yapıp geçiş ihlalini düzelttirin geç olmadan.
    Bize geçen gün geldi 2016 ocak ayında ogs ihlali cezası aracı da satmıştık hatırlamadık bile.

Motosikleti
    KTM Duke 200 ABS
    Alıntı artemis99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o cezalar eski sahibine gelir sonradan. Bence başvuru yapıp geçiş ihlalini düzelttirin geç olmadan.
    Bize geçen gün geldi 2016 ocak ayında ogs ihlali cezası aracı da satmıştık hatırlamadık bile.
    ben başvuru yaptım bugün mail attım. Ama sonuçta yarın satış yapıcağım için acele bilgi lazımdı. Ödemeyip iptal ettirmek için herşeyi yapacağım. 3.5 tl kartımdan düşsün

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)