Ehliyet için teori derslerine girmek zorunlu mu? cidden milli eğitimden gelip yoklama mı alacaklar? teşekkürler hayırlı cumalar.
Ehliyet için teori derslerine girmek zorunlu mu? cidden milli eğitimden gelip yoklama mı alacaklar? teşekkürler hayırlı cumalar.
normalde yoklama almaları lazım ama eğitime gelenide gelmeyenide var olarak gösteriyorlar ben eğitime gittim ama çalıştığı için gelemeyenler oluyordu onlarda sorunsuz geçtiler.
Dipnot:Ayrıca bugün PERŞEMBE cuma değil
Çevredekiler ve ben hiç gitmedik sonuç ehliyetler cepte sınava çalışmadan 80 le geçtim
Sana da hayırlı cumalar kandilin mübarek olsun koca yürekli adam
Verdikleri kitabı oku yeter.Okumana bile gerek yok aslında bilgi gerektiren soruları yapamasan bile geçersin.
ehehhehe bana her gün cuma btw tesekkür ederim :d
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------
evet kardesim ehliyete yazıldım özel mesajla sorabilirsin sormak istediklerini.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------
eyvallah ihtiyar seninde kandilin mübarek olsun adamsın.
Enduro'cu asfaltta kaza yapıp sürüklendiğinde gülerse bunu ilginç karşılamayın, çünkü asfaltta sürüklenmek, uçurumdan yuvarlanmaktan iyidir her zaman.
derslere katılım zorunlu, devamsızlık hakkın da yok.
ben de ilk gün baktım salon/sını kalabalık, sordum devamsızlık hakkımız var mı, varsa ne kadar diye. ısrar ettim, ismimi not aldı, sonraki derslere gitmedim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)