Gram rahatsizlik duymadim.Bana tek bir gun soyleyin suriyelilerle ilgili haber cikmadigi ? Devletin yetmedigi yerde halk kesicek cezasini hic duyar kasmayin.Polisi bizi suclar televizyona bilmemne bakani cikar suriyeliyi savunur adamlara zaten bizden fazla hak verildi.Video da döven adam da biliyo adamin ceza cekmeyecegini.Ellerine kollarina saglik
Dur vurma diyene de bir tane patlatıcaksın.
Adam o yaşta kendi ülkesi için savaşmak yerine gelmiş Türkiye'de hırsızlık yapıyor acımayacaksın böylesine bu gün ülkesini satmış gelmiş yarın sırtından bıçaklar.
"Kendi ülkesi için savaşmak" düşünülesi bir cümle. Kime karşı kimi savunacaksın ?Seni istemiyorlarsa, halkın çoğu sana düşmansa, vatandaş yerine bile koymamışlarsa, nüfus cüzdanı bile vermemişlerse ??Çocuklarını elinden alıp kafalarına göre yalan yanlış şeyler öğretiyorlarsa ? Korkudan çocuklarının yanında bile gerçek düşüncelerini açıklayamıyorsan ? Kim için, ne için savaşacaksın ? Yarın sana bana da bu ülkede öyle bir şey olursa ne yaparız ?? Düşünmek lazım.
Hırsıza vurma diyen ya hırsızdır yada çok afedersiniz gerizekalıdır.Burdada yok yazık tamam 2 tokat at ama böyle dövülürmü,insanlık kalmamış diyen de yukarı dakilerden biridir.Benim yaşım 18 bu senede sınıfı geçemesem atılıcam ben bile burda eğliyet alimde seneye geçemesem kurye,şöför bir iş bulurum diyorum,2 sene sonrada askere gidicem aslanlar gibi.Ama adamlardaki zihniyet ülke battımı bırak kaç başka bi ülkeye git zaten sana orda hürmet gösteriyorlar,orda kadınlara kızlara sark,canın isterse motor çal istemezse para çal birşeyler çal sonuçda sen madursun aga rağat ya.
Biz nurtepede 4 kişi okeyden çıkınca yunuslar arama yapıyordu bunlar 10 kişi geziyor yunuslar bile dur şimdi şikayet ederler korkusundanmıdır bilemedim es geçiyorlar.
Bu olay bir gün patlar 1 hafda,1 ay,1 sene ama bir gün kesin patlar.Hayla biz fazlayken haletmemiz lazım.Yarın suriler gitsimi diye seçim olsa adamlar bizden fazla onlar kazanır be.
Amerikan başkanı Trump ın aldığı karar gibi karar alıcaksın doğu sınırına duvar ve mayın döşeyeceksin.
Irak Suriye devletlerinden gelenlere vize bile vermiceksin.
Suriye'de temizlenen topraklara da çevremiz de bulunan dilencileri , hırsızları , hüküm giymişleri göndereceksin.
Ama yok biz gerizekalıyız.zaten kötü durumda olan ülkemizi daha kötü duruma getirebilmek için canla başla çalışıyoruz
Din, Dil, Irk, Mezhep, Cinsiyet farketmez. Çocuk tecavüzcüleri, Hırsızlar, Sapıklar Asılsın. Az bile yapmışlar. Ellerine sağlık arkadaşların.
Dayak yiyenle ilgili insani duygu içeren/sempati besleyen tek mesajı ben yazdığımdan olabilir mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
Bu kadar mı bulabildiklerin?
Teşekkür mü edecekti, bir adamı dövüp kameraya çekmenin karşıtı teşekkür etmek di mi?
adamlar hakli bi dusun bakalim. 50 binlik motorun calinmasimi yoksa calmaya calisanin bu hale gelmesimi? Hayir siz hangi dindensiniz bi anlasam benim dinimde bu yaratigin eli kesilir diyor. Bence hirsizda elinin kesilmesi yerine bu dayagin 10 katini tercih ederdi. Neyse bu kadar vicdanli olman guzel acik adresini yazarmisin motor markanida nasilsa calani yakalasanda bise yapmicaksin. Bu hirsiz arkadaslar bir ara ugrasin sana. sozlerinde samimiysen adresini yazarsin, bana gelip olduresiye dayak yemelerindense sana gelmeleri yerinde olacaktir.
http://www.hurriyet.com.tr/amp/turkl...giyor-40511021
Biz yapsak bizim Polis abilerimiz jopunun dayanıklılık,gaz bombasını ne kadar mesafeden salıyor diye test ederler.
Yanlış anlaşılma olmasın örgütsel,terör yandaşı her eyleme karşıyım şark kağvesinde atılan her biber gazına adam bunlar diye tebrik ederdim.Ama artık eski polis yok benim saygı duyduğum,güvendiğim bundan 3,4 sene önce kağıthanede üstümde para yok devriye atan polis arabasına abi beni hasköye kadar bırakabilirmisiniz diye rica ettim seni araca alamayız dediler 2 lira para vermişlerdi minibüse bin diye.
Filistinlilerin de ülkesinde savaş var ama kaçıp da buraya sığınmadılar. Bunlar kendi ülkelerini g.t korkusuyla terkeden ş.r.fsizler hiç acımıyorum kimse kusura bakmasın. Kadın yaşlı çocuk neyse de bu gençlerden her yerde türedi elin silah tutuyorsa savaşacaksın g.vat. Öyle beleşe ekmek yok burda.
Arkadaşlar hırsız suriyeli değilmiş haberin aslı burda.
http://www.bursadabugun.com/haber/bu...di-847842.html
Şimdi, adalet vurgusu yapan arkadaşlar var, yok adalete teslim edelim, yok kanunlar var, cezasını onlar versin. İyi de arkadaşım, nerede hak-hukuk, adalet? Daha dün, önceki gün forumda örneği vardı, adamın motosikleti çalındı bulundu, ortada suçlular yok, var ama adamlar mal sahibi ile pazarlık bile yapıyor, mal sahibi hırsızdan daha çok cereme çekiyor. İşin ilginç yanı da bu adalet sistemine karşı, milletin büyük bir çoğunluğunun sessiz kalması, herkes kendi canı yanmadan bunun önemini anlamıyor. Maalesef, ''Maalesef'' diyorum, herkesin kendi adaletini kendi sağlamaya mecbur bırakıldığı bir yola doğru gidiyoruz. Adalet sadece güçlüler tecelli ediyor.
Şerefsizler, hırsızlık yaparken ne kadar rahat davranıyorlar görüyorsunuz, niye? Çünkü korkmalarını gerektirecek bir düzen kalmadı artık. Kimse kusura bakmasın, fırsatını bulduğum yerde, ifadesinin de ben alırım, mahkemesini de ben görürüm, infazını da ben yaparım.
geçer-geçmez mastarı gibi adam ayıklama konuları bunlar.
kim ne diyor bakalım bakalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)