Yeni alınan motosikletteki LASTİK konusu. Çatladı yarıldı.... daha ne olsun DİKKAT!!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ben buna ufak bir talihsizlik diyorum.Çünkü en kötü lastik bile 1 ayda bu hale gelmez.
He başka bir konu olur eyvallah ama motorun daha nerede kullanıldığı belli olmadan,lastiğin bu hale gelmesindeki sebepleri bilmeden açtığınız başlık "bajaj pulsar ...Daha ne olsun" vs gibi ithamlar ağır olmuş bence.
Birde dizliğin konu ile ne alakası var onu çözemedim.
Bu arada aşfman ne ? :D
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Ben buna ufak bir talihsizlik diyorum.Çünkü en kötü lastik bile 1 ayda bu hale gelmez.
He başka bir konu olur eyvallah ama motorun daha nerede kullanıldığı belli olmadan,lastiğin bu hale gelmesindeki sebepleri bilmeden açtığınız başlık "bajaj pulsar ...Daha ne olsun" vs gibi ithamlar ağır olmuş bence.
Birde dizliğin konu ile ne alakası var onu çözemedim.
Bu arada aşfman ne ? :D
Haşufman, asufman, asortman nasil bilemezsin
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
-
Hemde 2017 model vay be ...
-
Benim lastik 2015 ama catlak yarik yok.rs200 sahibiyim.
-
Marka ile lastiği nasıl bağdaşlaştırdınız anlamadım.Bende 14 model pulsar kullanıcısıyım.Benimde orjinal lastik çok hafif çatlamıştı.Sonra araştırdım sorunun benden olduğunu anladım.Pulsar ön lastik basıncı 28 arka 32'dir.Sen arkaya 40 hava basarsan böyle yarılır.
-
ya öyle bi anlatmış arkadaşki... lastik bir aylık diye cama çiviye dayanaklı olacak değil ya. durduk yere yarılmadığı yarık şekillerinden belli. allah bilir nerelerden geçti baksanıza içine çökmüş lastik
-
Lastik yakma çalışması yapmıştır o arkadaş.
-
Benim de diablo 2 lastiğimde benzer bişey oldu.Yatay bir yarık oluştu.500 km deydim.Lastikal sağolsun garantiden yenisini yolladılar.
-
06 Temmuz 2017, 08:45
da niye işe pulsarı karıştırdın saçma olmuşlastik bu saçma basınçla kullanırsan yırtılır da patlar da
-
06 Temmuz 2017, 09:01
-
06 Temmuz 2017, 09:30
Bu arada yanlış bilgi olmasın.Lastik basınçları 25-28 dir artçılı 25-32
-
06 Temmuz 2017, 10:32
Fazla basınç tan böyle luyormu lastik ben cbr 125 de bodoslama bindim böyle birşey görmedim
lastik havası vs gibi konularda barkın abi haklıymış önemi bir konuymuş
-
06 Temmuz 2017, 11:14
Ne diyor birisi özet geçsin, saçma sapan yazmış virgül yok nokta yok
-
06 Temmuz 2017, 11:32
Konunun marka ile ne alakası var?
Hadi alakası var diye ısrar ettin diyelim, neden lastiğin değil de, motorun markası ile alakası var?
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
-
06 Temmuz 2017, 11:39
Eşortmanın adını ''aşman,ofşman vs gibi yazılarla ifade etmeye çalışan adamdan motorcu o laa maaazzzzz.
-
06 Temmuz 2017, 12:13
navarin11 adlı üyeden alıntı
Eşortmanın adını ''aşman,ofşman vs gibi yazılarla ifade etmeye çalışan adamdan motorcu o laa maaazzzzz.
Kardeş üzgünüm ama eşortmanda değil.
Eşofman.
Sende artık en kisa zamanda bırakırsın heralde motor sürmeyi o zaman...
Yada inşallah ironi yapmışsındır.
-
06 Temmuz 2017, 14:16
2017 euro 4 modellerinin fiyatlarını düşürebilmek adına çok çok adi bir lastik kullanılmış olabilir ya da arkadaşın talihsizliği önümüzdeki günler diğer kullanıcıların yorumlarına göre olay belli olur umarım bajaj çok adi bir lastik ile getirmemiştir motoru.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)