Regal Raptoru satıyorum ne alayım?
Reklamlar
-
Merhabalar,
Regal raptor daytona 250CC motosikletimi satıyorum. Muhtemelen cuma bir sıkıntı çıkmazsa satışı tamamlanacak. Peki ben yeni ne alayım. Nakedları gözüme kestirdim ama tam emin olamadım. Öyle güzel görünen crouser yok sanırım. Regaller tip olarak çok güzel ama benzin göstergesi bile olmaması çok kötü 3 kere yolda kaldım bu yüzden. Aslında crouser'ı çok sevdim. Ağır olması ve altımda fırlayıp gitme gibi bir şansı olmadığı ve arkasının ön freni sıksamda kalkmadığı için yeni başlayan açısından iyiydi. Ama KTM ler çok hoşuma gitmeye başladı. Sizde ne yapayım tavsiye verebilir misiniz? Birde ABS çok gerekli mi Param abssiz ktm ye yeticek gibi
Reklamlar
-
sukutır al. dua edersin sonra.
kolay gelsin.
-
pulsar güze mtr yakışıklı
pcx olur sym olur
bütçe beklenti ne
hem çapır dan sonra başka motor zor gelir
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
pulsar güze mtr yakışıklı
pcx olur sym olur
bütçe beklenti ne
hem çapır dan sonra başka motor zor gelir
merhaba bütçe max 9.500 gibi duruyor.
-
Benzinin bitip yolda kaldığın için ahmaklığına doyma, kros motorlarda ve birçok cruiserde benzin göstergesi olmaz, benzinin bitince yedek deponu açarsın benzinciye gelince benzin musluğunu gene kapatman gerekir ki bir daha yolda kalmayasın önce bunu aklına koy sonra benzin göstergesiz motora bin hocam , bu iş maalesef böyle.
-
navarin11 adlı üyeden alıntı
Benzinin bitip yolda kaldığın için ahmaklığına doyma, kros motorlarda ve birçok cruiserde benzin göstergesi olmaz, benzinin bitince yedek deponu açarsın benzinciye gelince benzin musluğunu gene kapatman gerekir ki bir daha yolda kalmayasın önce bunu aklına koy sonra benzin göstergesiz motora bin hocam , bu iş maalesef böyle.
Bu olay benim motoru değiştirmeme ve benzin göstergeli bir motora binmek istememi engellemez
-
navarin11 adlı üyeden alıntı
Hocam abartısız kendinmi bildim bileli göstergesiz motora binerim Enduro/Cross
1 defa benzin yüzünden yolda kaldım, onuda önceden biliyordum surpriz olmadı yani.
Bence siz ya aşırı üşengeç birisiniz
Ya da biraz farkında olmadan buyuttunuz
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
Yani motorun göstergesiz olmasına takılmak yerine motor önerisi bekliyordum :(
-
Öyle beleşe motor yok kendin araştıracaksın ne istediğine göre bir model belirleyeceksin sonra onun üzerine tartışırız
-
06 Temmuz 2017, 01:45
MrMud adlı üyeden alıntı
Hocam abartısız kendinmi bildim bileli göstergesiz motora binerim Enduro/Cross
1 defa benzin yüzünden yolda kaldım, onuda önceden biliyordum surpriz olmadı yani.
Bence siz ya aşırı üşengeç birisiniz
Ya da biraz farkında olmadan buyuttunuz
Hayret enduro tavsiye etmemiş. Şaşırdım
-
06 Temmuz 2017, 01:47
Bashwarp adlı üyeden alıntı
Hayret enduro tavsiye etmemiş. Şaşırdım
Bilinç altı verdim knk.
"Yıllardır enduro/Cross kullanıyorum..."
Yani okuyan ne anlıyor ?
Bu adam yıllardır Enduro/Cross sürdüğüne göre bu klasman sıkıcı değil hmmm...
Kurnaz ol.
-MrMud
-
06 Temmuz 2017, 02:09
@MrMud
Enduro diye diye vardım yolun başına...
Bu tarz farklı bir adrenalin dedi dayıoğlu bana...
Ön yirmibir,arka onsekiz...
Arazinin zorlu şartlarında,savaşırken hep tekiz...
Aldırma yağmura,çamura...benzin varsa bak dalgana...
Aldıracan banada bir enduro...çin'i japonu olmaz be bro....
Yeterki dönsün teker....farzet gönlüm buda geçer....
-
06 Temmuz 2017, 04:22
levend84 adlı üyeden alıntı
@MrMud
Enduro diye diye vardım yolun başına...
Bu tarz farklı bir adrenalin dedi dayıoğlu bana...
Ön yirmibir,arka onsekiz...
Arazinin zorlu şartlarında,savaşırken hep tekiz...
Aldırma yağmura,çamura...benzin varsa bak dalgana...
Aldıracan banada bir enduro...çin'i japonu olmaz be bro....
Yeterki dönsün teker....farzet gönlüm buda geçer....
Hayat için Enduro değil, Enduro için hayatımı ertelerim hocam.
Metin Ali Feyyaz nasıl birimiz yoksa diğer ikimizde yokuz diyosa, Güdük nasil Şaban yoksa bende yokum diyosa, Enduro yoksa bende yokum abartısız net.
Oksijensiz bile mücadele ederim yaşamak için, Endurosuz etmem.
Allah sağlık versin, canımı alana kadar Enduro'cu kalabilmeyi nasip etsin inşallah.
-MrMud
-
06 Temmuz 2017, 08:30
Alman gerken motor için bir şey diyemem kendin karar ver ancak eğer Regal'den sonra 2017 öncesi KTM'ye geçersen rahatlık anlamında çok sıkıntı çekersin onu diyeyim. ABS olursa güzel olur ama bence almak istediğin bir motordan vazgeçme sebebi değildir.
Bu arada 2018'de Regal'lerin enjeksiyonlu modellerinin geleceği bilgisini aldım ve DD250-9B almayı ciddi olarak düşünüyorum. Tavsiye eder misin ? Titreşim olmaması, rahat olması ve anormal yakmaması benim için yeterlidir.
-
06 Temmuz 2017, 13:09
Seko adlı üyeden alıntı
Alman gerken motor için bir şey diyemem kendin karar ver ancak eğer Regal'den sonra 2017 öncesi KTM'ye geçersen rahatlık anlamında çok sıkıntı çekersin onu diyeyim. ABS olursa güzel olur ama bence almak istediğin bir motordan vazgeçme sebebi değildir.
Bu arada 2018'de Regal'lerin enjeksiyonlu modellerinin geleceği bilgisini aldım ve DD250-9B almayı ciddi olarak düşünüyorum. Tavsiye eder misin ? Titreşim olmaması, rahat olması ve anormal yakmaması benim için yeterlidir.
bende 2012 daytona vardı. Aslında beklentimi karşılayan bir motosiklet. Ama sorunu ve kronik sorunu var. Ön disk ötmesi bi türlü gideremedim. birde o cüsseye o 250 cc az geliyor cidden. Ama ben mutluydum sadece elden çıkarmak istedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)