İstanbul'da Aksesuar Satan Yerler
Reklamlar
-
arkadaşlar aslında Mersinliyim ama yazın istanbul'da olacam ,
istanbuldaki bildiğiniz aksesuar satan yerleri söylerseniz gidip bişeyler almak istiyorum, yalnız büyük bi sorunum var ki İstanbul'u pek bilmiyorum..
mümkünse ayrıntılı tarif hatta google earth kordinatlarını verirseniz çok sevincem böylelikle bende gidip alışveriş yapabilirim...
Reklamlar
-
Sevgili arkadaşım,
İstanbul'da Sirkeci isimli bir semt var, orada motor parçacılarının oldugu bir sokak var, aradıgın bi çok şeyi bulabilirsin,
Sirkeci İstanbul'un en merkezi yerlerinden biridir, o yüzden tarif etmeye gerek yok kime sorsan gösterir,
Ama illa Google Earth koordinatı istiyosan, nasıl veriliyosa onu da veririz
Saygılarımla
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
sirkeci güzel aksesuar için kızıltoprakda anadolu yakasında motorsiklet aksesuarı için tercih edilebilir.
www.feyizoglu.com şişlide
www.mototal.com.tr kızıltoprak
-
kızıltoprak ta fenerbahçe stadının tam karşısı, yine google earth e gerek yok
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
Motorsiklet Yedek Parça Ve Aksesuarlari
[QUOTE=art-niyet]arkadaşlar aslında Mersinliyim ama yazın istanbul'da olacam ,
istanbuldaki bildiğiniz aksesuar satan yerleri söylerseniz gidip bişeyler almak istiyorum, yalnız büyük bi sorunum var ki İstanbul'u pek bilmiyorum..
mümkünse ayrıntılı tarif hatta google earth kordinatlarını verirseniz çok sevincem böylelikle bende gidip alışveriş yapabilirim...[/QUOTE
Selam arkadaşlar... Motorsiklet, yedek parca ve aksesuarlarla ilgili MOTORAL MOTO olarak hizmet vermekten mutluluk duyarız.. Yerimiz İkitelli istoç sanayi sitesindedir.. Ayrıca msn 'dan da ulaşabilirsiniz... Sevgilerrr
-
Merhaba arkadaşlar
E-5 Bostancı köprüsü yanında motosikletaksesuarlari.com var, o mağazayı tavsiye ederim.
Koordinatlar:
https://www.google.com/maps/place/MotosikletAksesuarlari.com/@40.9663187,29.1050173,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x82125dbf25899a9b?ved=2ahUKEw iduNzXscrgAhWQzYUKHUjIBPgQ_BIwGHoECAMQCA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler