- Merhaba arkadaslar Cuma aksamı hayallerimde olan cbr600f 2006 model motoru galerici bir arkadasımdan kiraladım.
- Herşey cok güzeldi motoru aldığım gibi eve doğru yola cıktım hazırlıklarımı yapıp gece saat 02 00 sularında şileye doğru yola cıktım.
- Kumbaba plajında çadırımı kurdum.Çevremdeki bir grup insanla kaynastım cay corba muhabbet derken sabah oldu yanımda birada getirmiştim.
- Sabaha doğru içtim su ısınınca suya girip cıktım.Buraya kadar herşey istediğim gibiydi 3 4 saat sonra kalktım hava cok sıcak olduğundan hazırlanıp eve gitmeye karar verdim.İçtiğim biranın etkiside kalmamıstı.Kumbaba dan cıkıp istanbula doğru yol alırken universitenin önünde trafik polisi amcalarımız sadece motorsikletlere özel bir çevirme yapıyorlardı haliyle benide çevirdiler.Aksilikler burda basladı.
- Memur kaskımı cıkarmamı istedi ehliyet ruhsat vs.. Aaa bir baktım ruhsat yok heyecandan almayı unuttum galericiden oda vermeyi unuttu tabi neyse memur amcamız sorgu yaptı aracın sigortası yok dedi.Akabinde arkadası aradım sigortanın olmadığını söyledim falan derken oda sigortayı yaptım dediğinde memur amca gel sana alkol testi yapalım dedi.Orda basladı benim kara kara düsünmelerim 0.36 promil alkollü cıktım dolayısıyla ehliyetimi aldı 800 tl civarında para cezası kesti 6 ay da ehliyet alamayacağımı söyledi aracın sigortasız olduğu için onada 95 tl ceza kesti.
- Yasayı araştırdığımda hususi otomobil 0.50 promil üzerindeyse işlem yapılabiliyor.Onun dısında kalan kamyonet minibüs ticari gibi araçlara 0.20 den sonrasına ehliyet almak gibi bir işlem uyguluyor.Yalnız bu maddede ben motorsikletin adını bile görmedim o kadar cok hiçe sayılıyorki..
- Garibime giden su olay oldu sahilde hususi aracı olan coğu kisi yanında cigara hap tarzı kimyevi maddeleri alıyorlardı.Ama polisin sadece motorsikletleri durdurması özellikle kusur arayarak elindeki koçanı doldurması zoruma gitmedide değil..
- Siz siz olun bir şeyin hayalini kurarken nasıl bozulabileceğinide düşünün arkadaslar..
- Tekeriniz düz bassın allah kaza bela vermesin..